Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
[quote="Dan"]ale no tak panove..... nevim proc vubec reagujete na prispevky techto zavistivych anonymu.
proste je ignorujte a bude od nich klid
MartinTDi: a jak tam dvere.............alcantara uz je nasita?
sem zvedavy jak cip jak to bude vypadat a hlavne jak budou hrat ty helixy
Makam na tom jako blazen
pomalu ale jistě se to rysuje.Mužu zatim řict,že je to vypada dobře 8)Mam prostě šikovnou MAMKU,ktera mi to spichla
.Jsem zvedav co na to řeknou ostatni
Do soboty mam ještě co dělat abych to všecko stihnul.Na ty helixy jsem taky zvedav,protože u tebe v Golfu to hraje na 1

proste je ignorujte a bude od nich klid

MartinTDi: a jak tam dvere.............alcantara uz je nasita?

sem zvedavy jak cip jak to bude vypadat a hlavne jak budou hrat ty helixy

Makam na tom jako blazen

Dan> Maka se na tom. Zatim jen kombinuju, co, jak a s cim. Je takovy napad. Nechci to tady zverejnovat, dokud se to nepovede. Pokud bych sehnal to, co k tomu potrebuji, bylo by to cool. Jinak na strankach se zacina delat od zitrka. Zatim jen body, jednotlive linky, zalozky atd. Design az nakonec. Dnes jsem si neco nakreslil, premyslel nad sekcemi a obsahem. Uvidime, uvidime, uvidime.
Kecka> Je to good, jen jeste kapku snizit, pridat par plastu a zaklad je hotovy.
Kecka> Je to good, jen jeste kapku snizit, pridat par plastu a zaklad je hotovy.
Live4Ride Syndicate
MartinTDi píše:Dan píše:ale no tak panove..... nevim proc vubec reagujete na prispevky techto zavistivych anonymu.![]()
proste je ignorujte a bude od nich klid![]()
MartinTDi: a jak tam dvere.............alcantara uz je nasita?![]()
sem zvedavy jak cip jak to bude vypadat a hlavne jak budou hrat ty helixy![]()
Makam na tom jako blazenpomalu ale jistě se to rysuje.Mužu zatim řict,že je to vypada dobře 8)Mam prostě šikovnou MAMKU,ktera mi to spichla
.Jsem zvedav co na to řeknou ostatni
Do soboty mam ještě co dělat abych to všecko stihnul.Na ty helixy jsem taky zvedav,protože u tebe v Golfu to hraje na 1
![]()
Buď zdráv pane MartinTDI alias MarinBoh

Martin> Jasne sefe, budu se snazit. Bohuzel se z prace vracim az kolem seste. Vcera se za mnou zastavil Danek, tak jsem bylk rad, protoze me hodil do garaze a auto uz mam pripravene pred barakem. Byl jsem domluveny s Kubou, ze ho umyju u nej v patek vecer, ale ted jsem mu psal, jestli to plati a pry slavi otcovy narozeniny, takze ho po praci povalim jeste umyt do Orlove na Shellku. Ani nevim, jestli s nama pojede, protoze z toho, co psal, to vypadalo na divokou oslavu. Jinak dneska jsem potkal Domina, tak jsme hodili rec. Opet vysmaty, jak leco. No neni divu. Vsak v Polsku uvidis, jakou kobru jsem mu dohodil
Ptal jsem se ho, na kdy jste domluveni na ty rozvody a rikal, ze by jsi mel cas pristi vikend, ale ze on jede na chatu. Pokud by jsi tedy mel cas a pevne nervy, muzem misto Dominovych rozvodu vlitnout na muj setrvak
Samozrejme jen v pripade, ze by se ti chtelo a nemel by jsi nic v planu. A abych nezapomnel na ten olej. Zjistoval jsem to a je to 10W-40, tak az budes s tim hombrem, tak se ho, prosim, zeptej, jestli by mel taky polosintetiku, treba Mobile1. Uffffffffff. 

Live4Ride Syndicate
Sly: Ještě jednou gratuluji k prvnímu místu! Zase jsi jim ukázal, jak se jezdí! FMS si dává nějak na čas s výsledkama...na strankách to stále není! První místo v kat. do 2000 ccm Ford Siera je hodně divné a čas pod 9s taky...tak jsem zvědavý a jestli mi kvůli nějaké chybě FMS utekl pohár,tak mě to hodně nasere. Myslím, že jsem mohl byt třetí. 

Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz