Vis jak...ani bych to nemel psat.ja u toho ani nebyl ale budiz......prej jel na litej a honil se a machroval...jeli jako k Tescu jeden jel normalne kolem po smeru kruhace a on si to chtel zkratit tak to vzal druhou stranou ,no a nejak si nevsiml ze ten kruhac tam ma jak se z neho sjizdi malej ostruvek ze znackou no a ta znacka uz pak nebyla.....pak sem mu taky dal pojeb ze je magor
Hele jeho auto ma cenu 35 tisic tak..ale jak porad neco dela tak by ho mel prodat nejmin za 100 tis...jojo machrovinky se nevyplaci, ale on je takovy trdlo ze se vzdycky hned necha strhnout a nepremejsli...ja ybch mu dal nekdy facana nejradsi
Noo ja sem nikdy hovadiny moc nedelal..za prve nebylo na to auto a za druhe mi vzdycky neco blokuje....hned si predstavim ty nasledky a je po napadech....jak ted mam novy auto tak sem posranek
Hmm tak to ja ani videt nechci brrrr....jen me serou ty silnice tady v KV...to je hruza navic kdyz se tomu nekdo vyhejba tak te namazne ani nevis...radsi nepremejsli vyhne se dire a ani necumi pred sebe poradne...
Tady ty silnice,to je fakt sila.Ja jezdim kazden den 2x Vary pres Chodov a kolikrat premyslim,ze si normalne na to koupim nejakou Skodarnu.Minulej tyden se mi normalne urvaly 2 ocelovy srouby v naprave.A je to jenom temahle zk....silnicema.
Hmm to je sila...ja mam taky uz neco pekne vyklepanyho vepredu musim na to juknout....ja kdyz nekam vlitnu a to si davam bacha tak me vzdycky uplne zamrazi z te rany do napravy brrr...hele kde ses tak dlouho na PC doma?nebo nejaka nocni v praci?
Mikael píše:Sezeneme si vsichni nejaky starsi Tatry a bude...to teprva budou srazy...a vsichni ridici by museli...
ano mi o tatrovkach nemluv...vsude jich ted jezdi jak na...o...jeste jezdi jak ko....i malem te smetou ani nepribrzdi...nekdo me skrtnout tak normalne si pro nej nahoru vylezu a kladivo ...ted taky predemnou jel jeden a mrd kaminek do okna samozrejme kus dole...jeste ze mam pojisteno kdyby se to rozlezlo
Predni sklo je dneska kapitola sama pro sebe.Jel sem vecer v zime z Prahy a prede mnou jel kamion.Mrholilo a mrzlo.Z navesu mu zacaly litat kousky ledu a padaly prede me.Hned sem zpomalil a nechal si fora a koukal na ty kusy litajiciho ledu.V duchu sem si rikal...spadnout mi to na sklo tak sem asi....a prask.Kus ledu z protijedouciho kamionu.Nastesti jen dirka,ale nasere.Skoro sem si pustal do kalhot,jaxem se lekl...
radecek píše:Ja jsem doma,nejak se mi nechce dneska chrapat,co ty?
Ja sem na VS na koleji...jenze se mi ted tady sere strasne net vubec to nechce nebihat nez mi nabehne stranka tak tam je 10 prispevku dalsich....kua zejtra plavu petiboj na zapocet...hmmm uz dneska bude to humus jak prase
Jojo takovy ty opravy jak tam nahazej sterk jsou nejlepsi....jeste je dobry kdyz mas cerstve vytrikanej spodek tak to mas pak kaminky vsude fuj...nebo sem jel jednou na Chomutov bylo posipano asi 2km sterkem nevim co tam delali, vsichni jeli normalne pomalu jen nejaky magori jeli na plny koule a jak predjizdeli tak bylo jen slyset cink cink do kastle grrr...
jo silnice katastrofe největší a proto mě to odrazuje od toho snižovaní auta-vše už bylo zajištěné a domluvené a zrušil jsem to jelikož bych asi na ty silnice potřeboval ještě zvíšit fakt se na to tady vyjebu
Ty mas snizeny jen pruziny nebo mas i tlumice jiny,protoze ja mam celej podvozek a na tech silnicich se to fakt neda...Potrebuju kazdejch 10minut na zachod,jak ksem vyklepanej