@radecek - mam jenom pruziny protoze tlumice zatim drzej (ale chystam je casem taky) a k tomu pneu 205/40/17 a nestezuju si jsem spokojen, musim na nejaakych misetch sice opatrnejc ale nejak extra vyklepanej se necejtim
@mikael - ale SAABa to je hlavní ja chtěl vzdycky 9000 CSE 2,0T ale ted spis koukam po 9-5 Combi ale opravdu jenom koukam
@radecek - ja jeste do nedavna kazdodene jezdil do prace na stavbu (praha-kolin) ale mel jsem tam jenom 16ky - takez na kazdodeni jezdeni se da i se snizenym podvozkem
amogh : 9000 CSE...jak budou penizky shanim.Kdyby Aero,bylo by lip.9-5 nejni spatny,ale uz je to takova splacanina ostatnich automobilek.Ty 9000 sou alespon z vetsi casti porad svedsky....
Dobry rano panove, vstavam dneska nejak pozde...
to mikael: se tesim az budes mit turbo saaba, chci pak svizt, turbo motory sou skvely a zvlast ty starsi s turbo dirou, sou takovy brutalnejsi nez ty novy s VTG a pod. ptakovinama. Mel sem Uno 1.3Turbo 100PS a byl to narez, tak ted si aspon obcas pujcuju od taty Cromu 2.0Turbo 155PS, takovej rodinej zavodak, taha jak hovado. Obcas litiju ze sem nesel do Alfy s 2.0 V6 TB... I kdyz se rika ze objem nicim nenahradis...
ty woe přez noc tolik příspěvků to
jinak k tomu podvozku já mám na autě komplet KW 60/60 a můžu říct že ten podvozek je dost pohodlnej. Protože předtim na puntu jsem měl 80/80 BeBe Exklusiv a to byl teprve nářez to byl správnej skokan
Jojo ono dost zalezi od koho ten podvozek je, snizeny se nemusi rovnat tvrdy jak prase. Ja mam - 25, ono na tom aute si clovek nemuze moc vybirat, a tlumice Sachs, a naprosta spokojenost,vypada to lip, nepohodlny to neni, sedi to lip, i kdyz i serie sedi dost dobre. A k tomu ruznymu rezani a ohybani per, v zivote bych si to na svy auto nedal, kdyz je to rezany tak to dre misky na tlumici a ohybany muzou rupnout, prijde mi to dost prasarna, zvlast kdyz pera na ty bezny auta sou kolem 3t
mno ja mam snizeno 60-60..ale mam podvoek od FK automotive a je tvrdej jako prase ...normalne rukou ani predek nezhoupnu...jen me nasralo ze predek na megane jsou tlumice plus pruziny a vzadu je jen sikmo takova ta patrona..coz je nepomer v tvrdosti jak prase....ja uz i tu patronu rozrezal nebot mela vrsek z plechu a narval sem tam dorazy a je to tvrdsi..akorat bych tam mohl mit rovnou misto toho tyc protoze je zadni naprava odpruzena jeste torznima tycema..proste megane je v tomhle nahovno,nikdy nevis okolik se to zhoupne.....
to Bigworm: ja predek taky nezmacknu, ale pri jizde to prehnane tvrdy neni. Ono je to celkem alchymie tady to snizovani, kazdymu se to chova jinak... Jo to vlasne maji i Peugeoti, zadni napravu odpruzenou zkrutnyma tycema, ale taky se to nejak dela, ale asi za to budou velky rance, to by se museli dat asi ty tyce jiny s jinou charakteristikou co? Ale aspon mas neco extra...
ARV6 píše:to Bigworm: ja predek taky nezmacknu, ale pri jizde to prehnane tvrdy neni. Ono je to celkem alchymie tady to snizovani, kazdymu se to chova jinak... Jo to vlasne maji i Peugeoti, zadni napravu odpruzenou zkrutnyma tycema, ale taky se to nejak dela, ale asi za to budou velky rance, to by se museli dat asi ty tyce jiny s jinou charakteristikou co? Ale aspon mas neco extra...
jenze vis jak ..kdyz sem nemel jeste vytahle lemy tak sem porad presazoval tisicihran jednou to bylo vysoko potom zas nizko...pak dorazy,zase dolu,pak zase nahoru hruza!!!...aspon ze mam jeste moznost klidne zadek snizit o deste cisel diky tomu ramenu a tisicihranu atd..nezalezi na to ani to tam je za tlumice:))...zavidim lidem ktery maj rovnej tlumic narvou tam dorazy a proste se to nema kam hnout...ja si uzil svoje ....
jo takhle, ja poradne nevim jak to tam vypada... Takze dobra alchymie to nejak vyladit co... Takze sem stastnej ze mam "obycejnou" viceprvkovou zadni napravu,a tlumice s perem okolo
to bud stastnej!!!...ted je moznost ze po nejaky dobe se dorazy v tom rozrizlim tlumici treba trosku slisujou,ikdyz jsou kvaltni, tak pak budu muset zase zvedat ...jak to tam vypada?proste ja tam zadni naprava na takovym jako by kloubu na obou stranach,ten ma uvitr tisicihran no a kdyz ho vymontujes a pootocis tak se ti to muze zvysit treba o ctyri cisla nebo snizit.jako kdyz otvyras pusu bud otevres nebo zavres dolni celist ...
tak nejak...jenze nechapu ten system...predek tvrdej a zadek oproti tomu trikrat mekcci....nalozis tam lidi a bylo by to jak kdyz se cikani vracej v nalozenym zigulu z burzy
ARV6 píše: tak se s tim netrap, stejne s tim nic neudelas, leda ze bys tam narval vic tech dorazu a nepruzilo ti to vubec, coz je uplne na h.
sem ti psal ze tam mam dorazy.a ten tlumic uz sedi na nich takze se m
nezmackne ani....vsechno ted odpruzujou ty torzni tyce..je fakt ze tam muzu dat rovnou tu trubku misto tlumice a vyjde to na stejno.....az budem na srazu tak ti to vokazu to budes koukat
to ne uz do toho rvat nebudu...jeste tam byle mezera an nejaky dorazy mozna to riznu trosku ten tlumic povytahnu a frknu je tam...zvysim to tak o dve cisla a bude to pekne sedet trosku na cumaku....je tam probľem ze kdyz presazujes ten tisicihran tak to nejde po cm ale asi jeden zub rovna se ctyri cisla...ale uz dost o tom zase me chyta nerv kdyz na to myslim
Ja to nezhoupnu ani ve predu,ani vzadu.Na silnici je to sice jak pribity,ale na delsi vzdalenost si musim vzdycky nejdriv dojit na malou,abych se pak ne...