nouzová oprava prasklého výfuku

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
nimha

nouzová oprava prasklého výfuku

Příspěvek od nimha »

Ahoj, mám možnost celkem pěknýho rapida, ale musím ho převést asi 200km (je ve vesnici u tety někde na moravě). Je pěknej, celkem bez koroze a za levno, ale má hodně špatněj výfuk - díra v tlumiči (t.j tom válci), že by jí skoro prošel rohlík + ještě nějaké menší.

Jede to normálně, řve to, ale bojím se aby se mi to cestou nerozpadlo. Vyměnit to nezvládnu, musí se to minimálně nahřát autogenem, možná i odvrtat:-(

Kámoš říkal, že by šel výfuk provizorně ucpat (obalit) alobalem a stáhnout to drátem. Myslíte, že by to na dojetí pomohlo? Nebo, že by se dalo jet i tak. Předem dík za radu, ve středu tam jedu.

Jenicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenicek »

alobalem řešil ještě na střední jeden spolužák prasklinu na potrubí. no jezdil s tím asi čtvrt roku než to vyměnil takže by to přežít mělo ale musí to bejt fakt nouze nejvyšší a kdo ví jestli to na takovou díru pomůže, on měl mnohme menší

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Nevim, když sem prolejzal hypernovu zatim co matka nakupovala jak vzteklá tak sem našel nějakou pásku na díry na výfuku, tak co zkusit to, nebylo to drahý
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

nimha

Příspěvek od nimha »

asi to nebudu nakonec řešit vůbec, však ono to nějak dojede. jen mě sere ta zrovna probíhající policejní akce; to mě budou stavět nejmíň 20x... :(

SkejT

Příspěvek od SkejT »

tak jim musis rict ze te uz stave ti predchozi a ukazes jim blocek.
Proste musis dojed dom.

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“