Dolph> Diky a taky gratuluji k hodne dobremu casu. Od lonska jsi se zlepsil a dokonce jsi byl letos o nejakych 7 setinek rychlejsi, nez ja. Vsak pockej, ja se polepsim, chystam dalsi zmeny
Panove, dneska jsem objednal shortshift od Tenza, tak uz se moc tesim. Bude doma prespristi weekend. Jinak prave jsem dorazil od kolegy. Kutili jsme logo a musim rict, ze jsme zase o par kroku vpred. Chce to jeste doladit a bude to okay. Pristi vikend se na to opet vrhne. Bohuzel bude pravdepodobne chybet ten graficky motiv, o kterem jsem vam rikal. Bude to jen jednoduchy text, asi jen pismena bez obdelniku. Uz je na netu dalsi nahled. Ukazu v nedeli.
Sly píše:Panove, dneska jsem objednal shortshift od Tenza, tak uz se moc tesim. Bude doma prespristi weekend. Jinak prave jsem dorazil od kolegy. Kutili jsme logo a musim rict, ze jsme zase o par kroku vpred. Chce to jeste doladit a bude to okay. Pristi vikend se na to opet vrhne. Bohuzel bude pravdepodobne chybet ten graficky motiv, o kterem jsem vam rikal. Bude to jen jednoduchy text, asi jen pismena bez obdelniku. Uz je na netu dalsi nahled. Ukazu v nedeli.
Tak jsme na váš příjezd připraveni...Doufám,že to výjde!
Pozval jsem ještě pár libózních kárek,takže by to mohlo být celkem na úrovni! Dejte vědět pánové
Takze poloosy, prevodovka a pritlacak jsou sundane. Ted potrebujem sehnat ten tisicihran, ktery drzi setrvacnik. Snad se to zitra podari. Kazdopadne zitra se svezu s Martinem nebo Danem. Martine, diky za vsechno!!! Mas to u me, pane kolego!!
A propos, v kolik zitra do toho Havirova pojedem?
Dík,že jste seukázali,zas bylo na co koukat
Policie nás ale dneska zas drancovala-prot menší účast domácích aut...SORRY.Poslední dobou po nás dou rádně!!!!
Máte podobné problémy?U nás u je to o nervy....
U nas je to v klidu. Bohumin je mensi mesto. Je treba jezdit slusne a nedelame pi**covinky. Kdyz si policajti auto jednou zapamatuji, uz se jich clovek nezbavi. Proto si tady na to davame pozor.
U nás se právě najde pár "borců", kteří mají potřebu závodit ve městě a ukazovat sílu svých votuzidel. Jezdí jak ho...a přes celé město. Takže to pak celkem logicky odserou všichni.
Mirek píše:U nás se právě najde pár "borců", kteří mají potřebu závodit ve městě a ukazovat sílu svých votuzidel. Jezdí jak ho...a přes celé město. Takže to pak celkem logicky odserou všichni.
Neni zač pane od toho jsou přece kamaradi však si taky makal.Ale přiště už sam .Kurnik už si začni dělat nějakou velkou poličku tetka se pohary k tobě jenom posypou