Polepy budíků nebo změna podsvícení
Polepy budíků nebo změna podsvícení
Nazdar lidi, poradí mi někdo, kde se daji sehnat polepy budíků na Ibizu 1,2i r.v. 92 nebo jak změnit podsvícení?
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No podsvíení změníš požitim barevnejch žároviček, no a ty polepy si buď nechat udělat nebo si je udělat sám
tady ty by měli velikostí sedět a mužeš si podle nich udělat i jiný, ale boužel zatim nemam na SXi která má tacho do 220km/h a tlakoměr oleje

tady ty by měli velikostí sedět a mužeš si podle nich udělat i jiný, ale boužel zatim nemam na SXi která má tacho do 220km/h a tlakoměr oleje

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No nevim co sme se posledně bavili o ručičkách tak se nedoporučuje je nějak natírat, že to dost ovlivní hmotnost a tim i reakce ručičky. Jinak se to pokud vim dělalo třeba lakem na nehty, ale dobře by vypadala i reflexní oranž.
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Polepy budíků nebo změna podsvícení
koukni do starsich prispevku... budiky se tu resi v nekolika tematech uz dost dlouho, tak si to prostudujMELLODY píše:Nazdar lidi, poradí mi někdo, kde se daji sehnat polepy budíků na Ibizu 1,2i r.v. 92 nebo jak změnit podsvícení?

- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
Teoreticky rozhodí!!! Až na rychlometr jsou na principu elektromagnetu, tak je otázka, jak je ten elektromagnet silnej (tvrdej)!!! Chce to nejspíš vyzkoušet, to jest sundat kryt a jemně na ni (za chodu) zatlačit a paxe pozná, jestli tu vrstvičku barvy bez následků unese!!! Mě by spíš zajímalo, jaxe daj ty ručky sundat, páč bejčit za ně se mi onehdá moc nechtělo!!! A když se nesundaj, taxe tam polepy ve zdraví nedostanou!!!
$
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JamesT: no podle mě by to šlo přetáhnout, když maj ty široký středy. Navlíknout to od konce a přes ten střed, srovnat a přitlačit. A podle mě by to šlo líp testnout, než na to tlačit, kápnout na ručičku kapku vosku ten pak v poho sundáš
Pracný je to stejně, páč stejně tu přístrojovku musíš vyndat, abys sundal prední kryt a výsledek bude stejnej, ale jo, můžeš tím simulovat tu barvu!!! Prostě pokud to chce někdo barvit, musí to ozkoušet!!! Nevšim jsem si, že jsou ty středy tak široký!!! Když se z ručiček sundaj ty cerný platový krytky s protizávažím, tak to navlíkneš, jak Ty píšeš, uplně v poho!!! No že mi to nedošlo dřív, stačí tam dát větší závážíčka, pokud by ta barva dělala bordel a je to!!!Už si nepamatuju, z čeho jsou, ale pokud železný, tak je udělat z olova a pokud olověný, tak tam páječkou přidat trochu cínu!!! Chce to jen hodně přesnou váhu a zase vodskoušet!!!
$
Nemáte už někdo nascanovaný štítky z pod budíků z přístrojofky z SXička??? Zdá se, že to jen tak přes ručičku převlíknout nepude!!! A nebo podařilo se někomu ůspěšně tu ručku sundat a zase vrátit zpět bez toho, aby mu přístroj ukazoval halkuze???
$
Dobrý, už se mi to povedlo vyřeshit!!! Pomocí trimru jsem si nastavil ručky do střední polohy a zaznamenal jsem si napětí, takže až je budu nasazovat, tak do jednotlivejch přístrojů pustim zapsaný napětí a ručky nasadim tak, aby ukazovaly prostředek ciferníku a je to!!! A jaxme tu kdysi řešili změnu barvy ručiček, taxi myslim, že se daj přebarvit v pohodě, aniž by to mělo neblahý účinky na cokolif!!! Budíky na SXi tu nebyly, ale už je mám, tak pokud je budete potřebovat...!!!
$
Nevite jak se meni zarovky za diody v palubce?