lama dotaz
Moderátor: Idaho
lama dotaz
chci si v agipu umejt auto v ty samoobsluzny mycce
je tam
voda pod tlakem
sampon s vodou pod tlakem
vosk
jak mam spravne postupovat? .)
sry za lame dotaz (:
je tam
voda pod tlakem
vosk
sry za lame dotaz (:
Re: lama dotaz
Nevim jak u agipu, ale u shellu třeba je návodblink píše:chci si v agipu umejt auto v ty samoobsluzny mycce
je tam
voda pod tlakem
vosk
sry za lame dotaz (:

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hodis tam penize oplachnes to tlakovkou, pak bychj to vzal samponem pak tlakem a voskem
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Re: lama dotaz
Tak hele, LAMA jsem tady já a jako důkaz mám HRBY!!!blink píše:chci si v agipu umejt auto v ty samoobsluzny mycce
je tam
voda pod tlakem
vosk
sry za lame dotaz (:
Ale k tématu, nejdříve to musíš vzít "aktivní pěnou" (tady tomu budou asi říkat šampon s vodou pod tlakem) - nechat cca 60 sec působit, pak vodou pod tlakem - pořádně ať ti tam nic nezůstane a pak konzervantem (vosk) - ale jen lehce to postříkat (když to budeš stříkat moc dlouho či moc, zbydou ti na autě po něm bílý kapky...) a pak nastává ruční práce, měl bys vzít jelenici a vyleštit do sucha....
náklady cca. 4 - 5 x 10 KČ abys to umyl pořádně....

jo jo, pokud to chceš mít opravdu pořádně, dobře uděláš, když to vezmeš i houbou po tom šamponu... ten vosk se stříká s vodou (je to spíše takovej oblak vodní páry)...poznáš to že se ti na autě voda začne shlukovat do kapiček vody....
ale lepší se mi teda zdá Aral na Kotlářce (Praha).. tam máš nejdřív nanesení šamponu... pak vysokotlaký mití se šamponem ... pak vysokotlaký oplach... a pak vosk..
ale lepší se mi teda zdá Aral na Kotlářce (Praha).. tam máš nejdřív nanesení šamponu... pak vysokotlaký mití se šamponem ... pak vysokotlaký oplach... a pak vosk..