Sly píše:U nas je to v klidu. Bohumin je mensi mesto. Je treba jezdit slusne a nedelame pi**covinky. Kdyz si policajti auto jednou zapamatuji, uz se jich clovek nezbavi. Proto si tady na to davame pozor.
souhlasim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! s přecedou
Mirek píše:U nás se právě najde pár "borců", kteří mají potřebu závodit ve městě a ukazovat sílu svých votuzidel. Jezdí jak ho...a přes celé město. Takže to pak celkem logicky odserou všichni.
Mirek píše:U nás se právě najde pár "borců", kteří mají potřebu závodit ve městě a ukazovat sílu svých votuzidel. Jezdí jak ho...a přes celé město. Takže to pak celkem logicky odserou všichni.
Neni zač pane od toho jsou přece kamaradi však si taky makal.Ale přiště už sam .Kurnik už si začni dělat nějakou velkou poličku tetka se pohary k tobě jenom posypou
Takze se muzu na tebe spolehnout az budu menit rozvody
Martin> Snazil jsem se. Vsak me z te prevodovky boli cely clovek No, s poharama bych to nevidel tak ruzove. V Cechach jsou jini borci, co cpou do crx nahon 4x4, turba, kovane pisty a podobne prasarny. Muj skromny tuning nemuze temhle silencum konkurovat.
No, o Martinovy ruce je od vcerejska opravdu velky zajem. Ze pane TDi Kocour v troube.
Vím,že je to poslední dobou nějak přetuningováno,ale vzhledem k policejním raziim v Havířově,jsem se rozhdli hledat nové místo,na srazy a teď v neděli chceme vyzkoušet jedno u Orlové.....a takové neutrální půdě,by se mohla jednou za čas sejít tunerská banda z okolí....
Martin> filtr a silentblok bych mel mit v patek. S tim olejem zatim nevim. Je to v Novem Jicine. Kolega ho muze mit z nejakeho servisu. Pry ho tam maji v sudu litr za cca 150Kc. S cestou by to vyslo na nejakych 1000 plusminus. 4l jsem videl v Ostrave na benzince Euro Oil za 1100Kc, coz mi prijde dost. Tak si asi sjedu do toho Jicina. Ted je otazka, jestli to bude opravdu Mobile1 a ne nejaky Mogul. Je mozne, aby meli v servisech Mobile1 v sudech?
Sly píše:Martin> filtr a silentblok bych mel mit v patek. S tim olejem zatim nevim. Je to v Novem Jicine. Kolega ho muze mit z nejakeho servisu. Pry ho tam maji v sudu litr za cca 150Kc. S cestou by to vyslo na nejakych 1000 plusminus. 4l jsem videl v Ostrave na benzince Euro Oil za 1100Kc, coz mi prijde dost. Tak si asi sjedu do toho Jicina. Ted je otazka, jestli to bude opravdu Mobile1 a ne nejaky Mogul. Je mozne, aby meli v servisech Mobile1 v sudech?
Záleží jaký je servis.Jestli nějaký autorizovaný je to možné....Ale u nás v servisu (OPEL) máme MOGULv sudech.
V-Y-V-I píše:Vím,že je to poslední dobou nějak přetuningováno,ale vzhledem k policejním raziim v Havířově,jsem se rozhdli hledat nové místo,na srazy a teď v neděli chceme vyzkoušet jedno u Orlové.....a takové neutrální půdě,by se mohla jednou za čas sejít tunerská banda z okolí....
Sly píše:Martin> filtr a silentblok bych mel mit v patek. S tim olejem zatim nevim. Je to v Novem Jicine. Kolega ho muze mit z nejakeho servisu. Pry ho tam maji v sudu litr za cca 150Kc. S cestou by to vyslo na nejakych 1000 plusminus. 4l jsem videl v Ostrave na benzince Euro Oil za 1100Kc, coz mi prijde dost. Tak si asi sjedu do toho Jicina. Ted je otazka, jestli to bude opravdu Mobile1 a ne nejaky Mogul. Je mozne, aby meli v servisech Mobile1 v sudech?
Je to 100% Mobile 1 přece bych si z tebe nedělal blázny
Luckyboy-L> I ty jeden filistine Jasne, jen se ptam na nazor ostatnich. Pokud nesezenu neco bliz, pravdepodobne bych se zastavil pristi weekend. Jeste se domluvime na icq. Jeste jednou diky mnohokrat. *thumbs up*
Bohumn: Je to jak říkal TOMO,takovej prášek,jen to chem vyzkoušet a při té příležitosti jdem všichni 23 AUT!!! Nějaké CRXa,BMW,MTX....máte to kousek,tak se stavte My vyjíždíme ve 13:30,takže ve 2 jsme tam...
Podrobnosti ještě písnu...
Záleží jaký je servis.Jestli nějaký autorizovaný je to možné....Ale u nás v servisu (OPEL) máme MOGULv sudech.
jeden z mych kamosu (ma 47let) kur.a ja vim ze to je v pi.i mit takove stare kamarady ........... co si pamatuje olej MOGUL z dob komunizmu rika : kdyz olej - tak Mogul, Kdyz kopa - tak do kul ))
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem