Moderátor: Eiffel
hele, co by jsi si představoval za DVD za 80,-Kč? Máš dojem že se dá vylisovat, zaplatit práva a obal + zabalit do časáku DVD do hodnoty 80,-Kč tytul jako je třeba Drift Bible? (konkrétně práva na DB stojí 15 ojro od 30 000 kusů). Když je to nový titul tak práva stojej stokoruny na kusu, u celovečerních filmů je to v milionech... Takže mi řekni konkrétně co chceš za ty peníze? Terminátora 4? Je to házení perlama sviním...jarin píše:tak jsem to dneska v autě schlídnul, a nic moc, nejvíc mě zaujali akorát ty ženský
Říkáš že se můžeme těšit každej měsíc na DVD jo ??KFJ píše:hele, co by jsi si představoval za DVD za 80,-Kč? Máš dojem že se dá vylisovat, zaplatit práva a obal + zabalit do časáku DVD do hodnoty 80,-Kč tytul jako je třeba Drift Bible? (konkrétně práva na DB stojí 15 ojro od 30 000 kusů). Když je to nový titul tak práva stojej stokoruny na kusu, u celovečerních filmů je to v milionech... Takže mi řekni konkrétně co chceš za ty peníze? Terminátora 4? Je to házení perlama sviním...jarin píše:tak jsem to dneska v autě schlídnul, a nic moc, nejvíc mě zaujali akorát ty ženský
no tesit se muzete, jenom nevim kdo vam ho bude za ty prachy prodavat:lol:Ritchma píše:Říkáš že se můžeme těšit každej měsíc na DVD jo ??KFJ píše:hele, co by jsi si představoval za DVD za 80,-Kč? Máš dojem že se dá vylisovat, zaplatit práva a obal + zabalit do časáku DVD do hodnoty 80,-Kč tytul jako je třeba Drift Bible? (konkrétně práva na DB stojí 15 ojro od 30 000 kusů). Když je to nový titul tak práva stojej stokoruny na kusu, u celovečerních filmů je to v milionech... Takže mi řekni konkrétně co chceš za ty peníze? Terminátora 4? Je to házení perlama sviním...jarin píše:tak jsem to dneska v autě schlídnul, a nic moc, nejvíc mě zaujali akorát ty ženský
nevim jestli to mam rikatjarda píše:no zatim sem zkoukl chvilku ale jako sami tlachani a drifty taky nic moc, ale tak co aspon ze je nejaka priloha k TM, akorat lepsi by bylo treba DVD z domacich srazu, kde by byl treba rozhovor s majitelem kteryho zname z tuning fora:) nebo proste cesky kary![]()
od toho tady mas GTRi 01 a ted brzy i 02jarda píše:no kazdej ma jinej nazor, me by holt zajimala nase scena nejak kvalitne udelana na tom dvd, jinak tohle mohlo bejt taky dobry kdyby to bylo nejak jinak pojaty, i kdyz jeste nebudu zatim soudit videl jsem jen zacatek par minut a pak jsem to pretocil nekam na drifty. ale treba ty bonusy jak tam mele nejakej vozrala to me zrovna nebralo