Aha, dík!!! Jinak v chytré brožurce od Ibizy je maximální velikost kol: 185/60 HR 14" u liťáků, ale nechápu, proč jen u 1.5 SXi a na ostatní kromě 903 tu jsou 165/65 SR 14"!!! No to jsou hrozný věci!!! Kde si Ty oběvil těch 7x15"???
Já teď dávám na svou Ibizu 1.2i r.v.92 kola 15/195/50 a musim upravit zadní blatníky, protože mi z části dosedaly na plochu blatníku kde jsou přišroubovaný plasty. Ale mělo by stačit sundat plasty a zaklepat tu plochu. Ale i tak uvažuju o tom, že je nechám vytáhnout, protože to vypadá líp.
Proč by to mělo ztratit na akceleraci??? Možná by míň hrabala, ale tim pádem by byla akcelerace větší, ne (díky větší adhezi)??? Že by konečně někdo prozradil, jak snížil její rozkošnou zadek ???
Jo, širší gumy maj větší valivej odpor, ale tak znatelnej??? Já ještě širší nikdy nedával, tak nevim!!! Pokud ale zvětšíš pruměr disku, ale dáš nižší profil pnej, tak vnější průměr kola můžeš zachovat!!! Vlastně pokud dáš větší kola, tak Ti tacháč bude ukazovat míň, než skutečně pojedeš, páč ten je hnanej někde z diferáku (řízenej točkama nápravy)!!!A větší kolo ujede na jedno otočení víc, než menší!!!
Asi vas zklamu, ale s tim zadkem sem nic nedelal, jen to na ty fotce tak dobre vypada. Jinak k ty ztrate vykonu, mam ted z Ibizkou trosku problemy prave s vykonem, jako by mi to spatne davkovalo palivo ci co, ale na tech 15/195/50 je to podle me na 1.2i trochu moc. Vypada to skvele, na dalnici to klidne poradne rozdupete, ale pri bezny jizde, ta Ibiza proste ztraci na akceleraci.
proto chci volit variantu 185/60R14 a kdyby to nebyl problém tak radši 185/55R14 ty sou obvodem blíž a nejsou zas tak široky a že budou lehčí jak plechy je jistý
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Prodávaj se pdložky pod pružiny, ale to tvuj problém nevyřeší, kvůli tomu zas*anýmu listovýmu peru!!! Rovnou při snižování a odstraňování vrzání zkusim pokoumat, jak to ztřeba i zvýšit!!!