Jak funguje STK u tuningového auta????
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
tom2racekiller
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zadek co je mi do nákýho tvýho boostru takový blbosti já nekupuju radši krytizuj ty zmrdy co jezděj jak prasata a maj polorozpadlý káry mě vynech jo nebo nechtěj abys mě potkal 

-
tom2racekiller
Tady je problém hlavně ten, že votuning a tuzing se rozmáhá a ohrožuje provoz.milos píše:Fakt skvělej názor - házet všechny "tunery" do jednoho pytle. Myslím že na těhle stránkách je hodně lidí který autum rozuměj a ty úpravy maj smysl. Já vidím hlavní problém že v čr se moc neuznává TUV atest... pak je problem na STK i s pojišťovnou.
A nemyslíš že nějakej děda (nabo naopak 16letej kluk) v rozpadlý š120 nemá na silnici taky co dělat???, podle mě by seriozni STK neprošla ani většina favoritu, natož starších aut... A proti nebrzdicim škodovkam je nějakej spoiler uplny prd...
Já mám s votunéry problém skoro denně.
Předjíždí na přejezdu, v pravý zatáčce, na přechodu.
Nečumí pořádně na cestu.
Parkujou debilně třeba v křižovatce.
Pouští duc-duc bedny zbytečně nahlas.
A proto je nemám rád.
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

-
tom2racekiller
OK, jestli jezdíš na MHD, musíš vědět svý.YANEK píše:a to si jako myslýš že já jako řidič autobusu mhd denně nevidim ty blby ale můžu říct že horší sou ty co si na tunery hrajou vorezlá šáde nárazník z bůhví čeho a machr až na půdu ale co znám lidi tady z fora tak mi co jezdíme na černák až na pár vyjímek na který máme stejnej názor tohle odsuzujem a neděláme
Ale ty prasata a votuzéři nejezdí jen v rozpadlejch škodovkách.
A co se týká pochybných úprav, ty ohrožujou bezpečnost taky.
Třeba i ty zavařený kliky.
Zacloněný světla.
Přikrytý výhledy.
Barevný světýlka.
Vykuchaný vejfuky.
A tak.
A na Černým mostě se jich objevuje hafo5.
- milos
- Kontaktovat uživatele:
Hele todle si jdi propagovat na www.tuzing.com , tam tě za to ještě pochválej. Ikdyž podle tvého slovníku tam trávíš celé dny....
Trávím v autě spostu času (nejen v čr) a spojitost mezi JEZDIT JAK PRASE a TUNING sem nepostřeh. Nevzpomínám si, kdy sem se cejtil ohroženej "tunerem" a parkovat jak debil v křižovatce? Člověk kterej se svému autu věnuje a stará se o něj ti v křižovatce nezaparkuje protože se o to auto bojí...
to platí o lidech který maj mozek, potom na autě moc nezáleží....
Trávím v autě spostu času (nejen v čr) a spojitost mezi JEZDIT JAK PRASE a TUNING sem nepostřeh. Nevzpomínám si, kdy sem se cejtil ohroženej "tunerem" a parkovat jak debil v křižovatce? Člověk kterej se svému autu věnuje a stará se o něj ti v křižovatce nezaparkuje protože se o to auto bojí...
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

-
tom2racekiller
Na tuzing.com moc nelezu, co tam.milos píše:Hele todle si jdi propagovat na www.tuzing.com , tam tě za to ještě pochválej. Ikdyž podle tvého slovníku tam trávíš celé dny....
Je to suchý.
A jak tak kolem sebe koukám, vidím nikoli tuning (ladění), ale spíš ten tuzing.
Mračítka, zavařený kliky, nesmyslný spoilery, světýlka co nemaj význam a tak.
Stroboskopy a plastový boule, vykuchaný katalyzátory, zastříkaný světla barvou.
K čemu je to dobrý?
Leda nahovno.
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

-
tom2racekiller
Stroboskopy a mračítka, neony pod auto a nesmyslný spoilery = votuning a tuzing.YANEK píše:jak říká milos nedá se házet všechno do jednoho pyle na modrý ledky místo vostrikovačů mám taky svůj názor zavařený kliky taky ale jiný věci bych tak černě neviděl
Ale jedno je skoro jistý.
Většina votunérů s tím skončí, protže zjistí, že je to na nic.
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

-
tom2racekiller
- milos
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je dobrá zábava, jdu radši dělat něco smysluplnýho.
Stejně záleží hlavně na tom jestli ten člověk (tuner) má rozum. A pak jde o to jestli má peníze nebo je tak šikovnej že si spoustu věcí udělá sám. Taky nesouhlasím se všema úpravama který členové fóra dělaj...
zvrhlo se to v dobrý OT, tohle téma bych zamknul, je zbytečný provokovat uplacenejma STK ikdyž o tom všichni vědi.
Stejně záleží hlavně na tom jestli ten člověk (tuner) má rozum. A pak jde o to jestli má peníze nebo je tak šikovnej že si spoustu věcí udělá sám. Taky nesouhlasím se všema úpravama který členové fóra dělaj...
zvrhlo se to v dobrý OT, tohle téma bych zamknul, je zbytečný provokovat uplacenejma STK ikdyž o tom všichni vědi.
-
tom2racekiller
-
Návštěvník
Re: STK...
svatá pravda a oto těm zm*dům z Boleslavi jde, jedna Fabka jako druhá a nikdo se nevytahuje, protože ten druhej má jen HTPstumi píše:Na jedné straně asi mají na STK pravdu, ale horší je to pokud si koupím vytuněné auto, které podle mě je v pořádku, tak já nevím jak mám čuchat co dnes na autě můžu mít a co ne. V tom případě, by se neměli prodávat nehomologovaný věci a všichni to budem mít v poho. V tom případě nechápu různé jezdící vraky ohrožující naši bezpečnost...Je to podle mě buzerace, a nevím proč když chci přijet na STK, tak bych měl všechno vyměňovat a všechno si nechat zapsat do TP...Opravdu nevím....Holt budu kupovat věci od renomovaných firem s atestem, za které si ovšem připlatím anebo se na tuning vykašlu, protože těch peněz a času co s tím člověk tráví, pak stejně nikdo neocení...
jo chlapi v tomhle státě to spěje k nějaký další revoluci, já když přihlašoval 20.11.1989 motorku, tak jsem tu úřednici nepoznával... tolik ochoty a laskavosti jsem od tý doby nikde neviděl !!!
STK...
Ahoj já se jen chtěl zeptat jakou kdo má zkušenost, protože kdybych věděl, že někde v Hradci, kam jsem ho prodal, budou dělat pakárnu, tak jsem to STK udělal u nás..Ale díkdiRk píše:Stumi - uz si to nejak vyresil?? Nechce se mi cist vsechny ty prispevky... Ale v Bruntale mam na STK kamose, kterymu se tuning celkem zamlouva, tak myslim ze bys to s nim mohl zkusit nejak poresit... Nebo prodat karku nekomu, kdo si to STK "zaridi" sam...
Seat Ibiza Cupra 2.0 - 16v - 165ps
STK
Ahoj všem tak jsem si přečetl nějaké další příspěvky a vidím docela zajímavou debatu. Ale nemyslím si, že by se toto fórum mělo zamykat, snad jsme v demokratické zemi, kde každý z nás může mít jakýkoliv názor nebo se budeme vracet někam zpět, kde se všechno zakazovalo?
O tom to je tu napsat svůj názor a podělit se o něj s ostatními. Já jsem chtěl znát jen vaše názory a zkušenosti s tímto problémem....
Mějte se a doufám, že se tu nic zamykat nebude
O tom to je tu napsat svůj názor a podělit se o něj s ostatními. Já jsem chtěl znát jen vaše názory a zkušenosti s tímto problémem....
Mějte se a doufám, že se tu nic zamykat nebude
Seat Ibiza Cupra 2.0 - 16v - 165ps
-
Návštěvník
Ne ne, žádný policejní stát.Macca píše:Taky jsem o tom slyšel, ale to už je diskriminace. To tu máme mít policejní stát nebo cotdidriver píše:Jenže je problém že se auta musej už teď na technický fotit a v budoucnu tam bude i nezávislej technik co to bude kontrolovat, takže to bude asi čim dál větší opruz.
Stroboskopy, mračítka, uřezané pružiny, nesmyslné spoilery a nebezpečná světýlka pro ozdobu nemají na vozidlech co dělat.
A protože se množí případy, kdy podobné otuzeniny na STK projdou, je nutno taková opatření přijmout.
No to jo, ale když tě nenechaj projít kvůli malému clonítku na předním okně který je z černý fólie a je přes něj krásně vidět nebo protože mam v techničáku napsaný plechy ale v tom rozměru mam hliníky..........Anonymous píše:Ne ne, žádný policejní stát.Macca píše:Taky jsem o tom slyšel, ale to už je diskriminace. To tu máme mít policejní stát nebo cotdidriver píše:Jenže je problém že se auta musej už teď na technický fotit a v budoucnu tam bude i nezávislej technik co to bude kontrolovat, takže to bude asi čim dál větší opruz.
Stroboskopy, mračítka, uřezané pružiny, nesmyslné spoilery a nebezpečná světýlka pro ozdobu nemají na vozidlech co dělat.
A protože se množí případy, kdy podobné otuzeniny na STK projdou, je nutno taková opatření přijmout.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
Návštěvník
To je pravda.Ritchma píše: No to jo, ale když tě nenechaj projít kvůli malému clonítku na předním okně který je z černý fólie a je přes něj krásně vidět nebo protože mam v techničáku napsaný plechy ale v tom rozměru mam hliníky..........
K tomu ale dochází na některých STK proto, že se snaží hledat zbytečně mouchy. A ty zas hledaj proto, že je někdo shora (DEKRA, MDCR, ) sjel, že nechají projít kde co.
A začátek celýho problému je tam, že má někdo skutečnou otuzeninu a snaží se to nějak protlačit.
A když se to povede, je zaděláno na problém.
A to je ten důvod, proč nemám rád otuzeniny.
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

vpodstatě s váma taky souhlasím kucí, ale třeba takové podložky pod kola, díky kterým se dost změní namáhání podvozku, taky nemusímSkejT píše:vubec s tim nesouhlasim co tady meles "anonyme" a plne se priklanim k nazoru (by YANEK).Kola,spojlery a ze mas napr jiny volant, to je porad lepsi nez nejaky vrak
TOYOTA CELICA ST165 & ST205
ze tady vubec diskutujete o techto vecech a jeste si vemete mezi sebe anonymi ktery jsou tady prihlaseny nonstop a tahaj z Vas rozumy, pak se nedivte ze se zprisnujou STK a vi se o vsem....
a jestli si anonyme nekdo mysli ze tuneri ohrozuji bezpecnost na silnicich
tak se dojed podivat nekdy na sraz tuneru jaky maj auta, abys o tom vedel neco vic a ted by si mohl odplout zase na jiny forum, treba MV... mavani
a jestli si anonyme nekdo mysli ze tuneri ohrozuji bezpecnost na silnicich
tak se dojed podivat nekdy na sraz tuneru jaky maj auta, abys o tom vedel neco vic a ted by si mohl odplout zase na jiny forum, treba MV... mavani