Podivná spotřeba

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Laconi
Kontaktovat uživatele:

Podivná spotřeba

Příspěvek od Laconi »

Jako mám takovej problémek, moc mě to netrápí ale spíš by mě zajímalo čim to.

Když někam jedu, nastartuju a ujedu třeba první kilometr tak se mi ručička paliva pohne dolu třeba o 2mm což představuje dejme tomu 1/25 nádrže a když pak pokračuju tak už se pohybuje normálně pomalu, ale po nastartování a po chvilce jízdy klesne prostě stejně jako třeba pak za hodinu jízdy, to mi je divný. Je jedno jestli je zima nebo teplo, nijak to netočim dokud se to pořádně nezahřeje, jedu klidně a stejně se to stane :?:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No a já když jedu třeba 150km v kuse tak na prvních 100km se to hne tak o 1mm a na konci to sleze naráz, to je kvalita :smich:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Ritchma píše:No a já když jedu třeba 150km v kuse tak na prvních 100km se to hne tak o 1mm a na konci to sleze naráz, to je kvalita :smich:
U tebe to asi bude tim že ta spotřeba neklesá rovnoměrně v závislosti na tom kde je položenej snímač množství paliva, třeba je v nejširším místě nádrže kde se palivo drží dlouho a pomalu klesá a pak když se nádrž zůží tak začne benál mizet rychlejí ale mě se to stane ať mám nádrž jakkoliv plnou :?:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Laconi píše:
Ritchma píše:No a já když jedu třeba 150km v kuse tak na prvních 100km se to hne tak o 1mm a na konci to sleze naráz, to je kvalita :smich:
U tebe to asi bude tim že ta spotřeba neklesá rovnoměrně v závislosti na tom kde je položenej snímač množství paliva, třeba je v nejširším místě nádrže kde se palivo drží dlouho a pomalu klesá a pak když se nádrž zůží tak začne benál mizet rychlejí ale mě se to stane ať mám nádrž jakkoliv plnou :?:
U mě je to jedno, mě to mizí potlakem. Asi bych měl změnit styl jízdy nebo co
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Ta kua poradí už někdo mě :lol:

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

asi máš nějakou divně tvarovanou nádrž
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Laconi píše:Ta kua poradí už někdo mě :lol:
Jestli chceš poradit abys to rozebral, tak to rozeber... :lol: Mě to dělá to samý - natankuješ plnou - 20 kiláků se nehne a pak teprve začne klesat. V zatáčkách se pohybuje nahoru dolů (teda u mě vpravo - vlevo) podle náklonu, ale to ti neříkám nic novýho. Prostě jeb na to.
MSG

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Ale mě tohle dělá nezávisle na množství paliva, navíc ne po prvním nastartování po delším stání. Když to típnu a hned nastartuju tak samozřejmě ne :nono:

Je to jak když to má prvních pět kiláků spotřebu 30 litrů a pak se to uklidní na těch 7-8...

Jurry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurry »

řekl bych že to dělá ten snímač. Já bych to neřešil.
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D :)

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Řekl bych, že může být vadný plovák v nádrži...

eric
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eric »

Laconi píše:Ale mě tohle dělá nezávisle na množství paliva, navíc ne po prvním nastartování po delším stání. Když to típnu a hned nastartuju tak samozřejmě ne :nono:

Je to jak když to má prvních pět kiláků spotřebu 30 litrů a pak se to uklidní na těch 7-8...
Vypni sytič :lol:
sorry :wink: znám jen případ jak tady píšou kuci, zezačátku nic a když se blíží ručička k rezervě,tak padá rychleji a rychleji ( u mě je to zatim normální,rovnoměrný)

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“