Myslím že ti tam ještě něco chybí...........chavier píše:Dobre kluci jeste jednou naposledy se omluouvam, ze jsem podal spatny navrh! Konec tecka! Myslim ze neni treba to uz rozebirat....
News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
- Radekwinner
- Kontaktovat uživatele:
tak dlouho jsem tu nepsal, vitam všechny, ale toto téma mě natolik zaujalo a nasralo že zde uvedu svůj názor.
tak: když si normální člověk sedne tak na 30min na hlavní třídu na zastávky, a chvíli to pozoruje tak zjistí, že se karviná plní samýma č......a,
jet po třídě tak 120 a ještě předjíždět před křižovatkou a přechodem a někdy i 2 auta najednou tak to je mazec, mluvím teď třeba o modrém eskortu(bartovský),rončka se svým favoritem, a spol............... je jich ještě hodně nebudu jmenovat ještě bych tady někoho urazil
, a pak se není čemu divit že se tady navrhnou takové píčoviny, jsem i rád že chodím pěšky to mám jistotu tak 60% že do mě na chodníku nikdo nevletí
, a Chavier videa si natáčej doma se svou ančou dlaňovkou,
, nebo si puč teletabís a opakuj si slovíčka 

tak: když si normální člověk sedne tak na 30min na hlavní třídu na zastávky, a chvíli to pozoruje tak zjistí, že se karviná plní samýma č......a,
jet po třídě tak 120 a ještě předjíždět před křižovatkou a přechodem a někdy i 2 auta najednou tak to je mazec, mluvím teď třeba o modrém eskortu(bartovský),rončka se svým favoritem, a spol............... je jich ještě hodně nebudu jmenovat ještě bych tady někoho urazil

WESLY.gsi píše:tak dlouho jsem tu nepsal, vitam všechny, ale toto téma mě natolik zaujalo a nasralo že zde uvedu svůj názor.![]()
jet po třídě tak 120 a ještě předjíždět před křižovatkou a přechodem a někdy i 2 auta najednou tak to je mazec, mluvím teď třeba o modrém eskortu(bartovský),rončka se svým favoritem, a spol............... je jich ještě hodně nebudu jmenovat ještě bych tady někoho urazil, a pak se není čemu divit že se tady navrhnou takové píčoviny, jsem i rád že chodím pěšky to mám jistotu tak 60% že do mě na chodníku nikdo nevletí
, a Chavier videa si natáčej doma se svou ančou dlaňovkou,
, nebo si puč teletabís a opakuj si slovíčka

Na to že se skoro neznáme jsi docela drzej,tak příště si pořádně rozmysli co napíšeš,než vletíš do průšvihu.....chavier píše:Promin? Kdo zacal psat ze mi natrhne prdel a za kvuli kretenum....? Ja ti napsal at sklidnis slova, navic jsem ti napsal sorry! takze, takzefelda píše:No docela sis to u mě posral.......

To Vesly:maš pravdu pane,ale s tím nic neuděláme

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Radekwinner
- Kontaktovat uživatele:
Co bych tak k tomu mohl napsat
CCCO, to byl dobrej hlod stím LosCzurákem
A přestaňte se už hádat

A přestaňte se už hádat

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Radekwinner
- Kontaktovat uživatele:
Vojtuch

Já bych mu uz odpustil vždyt nic neudělal jen dal navrh,sice úlet,ale myslím,že se to dá....

- Radekwinner
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem pro! Už mě nebaví neustále číst bezvýznamné narážky na můj účet!CCCO 1.8T píše:Tááák hoši ... zmírněte slovník a ukončíme debatu o kulovém! Jinak jestli máte něco na téma Tuning News Karviná tak sem s tím

Vojtuch: tady máš to video:
http://www.ogrish.com/archives/2005/apr ... cident.wmv
(ostatním nedoporučuji stahovat! savle )
- Radekwinner
- Kontaktovat uživatele:
Tam chcípla kočkaRadekwinner píše:No v Havířově to není o moc lepšífelda píše:Jsem rad že tu je zase klid,a doufám že dlouho budeSranda má taky svou hranici
A tady na foru někteří rychleji píšou než myslí
Někdy je třeba trošku přibrzdit
A co se týka NtK,tak v Karviné chcípl pes.....

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

To je tak, když se někdo přes zimu fláká a potom něco dodělávat v sezóně je nanic. To je i můj případ 

Live4Ride Syndicate
Dnes jsem byl v televizi. CT1 davala záběry z Kopřivnice a já tam byl na klopeném oválu. Budou to dávat ještě Auto Moto Revue Po 5.45... potlesk
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz