už se těšim na fotky v laku a s kolama
Styling BX seriál :-)
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
Ale že pozítří na něj přijde řada, ne že bude hotovejLolek píše:psal pozítříTrhyy píše:No supa![]()
![]()
Za jak dlouho bude asi ten lak hotovej?
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
Taky dobrej nápadchjetjov píše:spis to nekam napsat airbrushem treba na roh kapoty nebo tak...
Udělat třeba Airbrush na C sloupek stejnym fontem jako je napsaná verze Bx Leader, to by bylo super
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
Nejhorší na tom všem je, že celý forum bude Instalatera obdivovat, protže víme, že všechno na tom autě je jeho ruční práce, ale jak to ocení někdo kdo historii toho auta nezná, každej si řekne, nojo, koupil si někde hotovej přední nárazník za pár šupů, nahodil lamino prahy a zadní nárazník z tuning shopu, koupil alu křídlo, vejfuk atd. Prostě nikdo nebude znát tu historii toho, že všechno je originál made in instalater....v podstatě je to ale jedno, hlavní je, že z toho bude mít instalater dobrej pocit, já před nim každopádně smekám 
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
-
instalater
- Kontaktovat uživatele:
Díky za poklonyF.N.T (Jergi) píše:Nejhorší na tom všem je, že celý forum bude Instalatera obdivovat, protže víme, že všechno na tom autě je jeho ruční práce, ale jak to ocení někdo kdo historii toho auta nezná, každej si řekne, nojo, koupil si někde hotovej přední nárazník za pár šupů, nahodil lamino prahy a zadní nárazník z tuning shopu, koupil alu křídlo, vejfuk atd. Prostě nikdo nebude znát tu historii toho, že všechno je originál made in instalater....v podstatě je to ale jedno, hlavní je, že z toho bude mít instalater dobrej pocit, já před nim každopádně smekám

Bez něj by tohle vše asi vůbec nebylo a vše co umím mám jen od něj. Hodně mi s tím pomomohl .... nechal na tom ruce stejně jako já, dělal výstupní kontroly, finální povrchové úpravy úpravy, poskytl mi zázemí a finanční pomoc. Jeho umění, finance, práce a celková podpora přispěli k tomu, aby tohle BX vypadalo tak jako vypadá teď