"SPORTMOTOR" Chip
Moderátor: Idaho
"SPORTMOTOR" Chip
Tak jsem se rozhodl pro CHIP,vybral jsem si Firmu MOTORSPORT ( www.sportmotor.cz ) Zítra jsem objednanej na Chipnutí mojeho mazla,máte nikdo zkušenosti,rady,chválu nebo pomluvu....ještě je čas cuknout a chci mít klid na duši.. Děkujííí 

Mám stouto firmou osobní zkušenost, špatnou.
Doporučuji firmu CIMBU stou mám zkušenost dobrou - musely opravit to co tam se jim nepovedlo a o firmě sportmotor mluvily - SPRASMOTOR
ale jednalo se jen o feldu...
Doporučuji firmu CIMBU stou mám zkušenost dobrou - musely opravit to co tam se jim nepovedlo a o firmě sportmotor mluvily - SPRASMOTOR

http://www.elektrikari.cz passat VR6
Tyhlety firmy pomlouvají celkem jedna druhou, to je absolutně normální. Je fakt, že pan Janda (CIMBU) z Boleslavi je v tom pomlouvání jeden z nejhlasitějších.martynek píše:Mám stouto firmou osobní zkušenost, špatnou.
Stejně tak je absolutně normální, že ne všechny úpravy se zkrátka povedou. Pan Dymovský (SPORTMOTOR) pravda měl v počátcích nějaké potíže, než doladil právě konkrétně vačky a čipy na Fáva, Felicie a Fabie, ale myslím, že teď už by to mohl mít v pořádku (co vím, tak tam byly potíže jak s čipy, tak s vačkami - ty byly měkké a odíraly se). TDIčka umí myslím absolutně v pohodě a absolutně srovnatelně s CIMBU, GX atd.
Gr33N MoNsT3R
Koukám, že jsi z Příbrami, možná bys to měl vzít přes Beroun do Kladna k Diesel Technik (http://www.diesel-technik.cz/). Na něj jsem neslyšel žádnou stížnost.
Gr33N MoNsT3R
Každopádně si bych si nechal auto změřit na brzdě před a po úpravě, budeš tak mít argument pro případné spory s tuningářem
, ono by se ti těch pár korun ušetřených na měření mohlo vymstít. Navíc i budeš vědět jestli je ta úprava dobře vyladěná, protože se často stává že výkon je vyšší pouze ve velmi úzkém rozsahu otáček a v ostatních jízdních režimech je na tom motor naopak hůř
Nechci tě stašit, ale sichr ist sichr 

já mužu Sportmotor jen doporučit a nejenom proto že seč s majitelem znám osobně 
Pomáhal mi řešit problém se starším passatem a jeho přístup mě ujistil že toho zná a vý dost .
Jo a ten problém jako jedinej vyřešil .

Pomáhal mi řešit problém se starším passatem a jeho přístup mě ujistil že toho zná a vý dost .
Jo a ten problém jako jedinej vyřešil .
CARTECH Tuning CENTRUM
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru
Alfa Romeo 155 Q4
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru
Alfa Romeo 155 Q4

Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
Presne tak, je to kamos a na diesely je to machr muzu ti dohodnout lepsi cenu nez je 8,5k...Shr3k píše:Koukám, že jsi z Příbrami, možná bys to měl vzít přes Beroun do Kladna k Diesel Technik (http://www.diesel-technik.cz/). Na něj jsem neslyšel žádnou stížnost.
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
E36 328 Coupe - jezdím se srdcem, které mi tluče pod kapotou...
Obrázek odstraněn adminem. Ivan
http://www.georged.estranky.cz/ - Foto-Zvuk-Akce
Obrázek odstraněn adminem. Ivan
http://www.georged.estranky.cz/ - Foto-Zvuk-Akce
Tak tedy diesel-technik to hulí jak kamna, do toho bych nešel ani zadarmo, navíc nejde jen o cenu, ale i o záruky (alespoň mě teda jo) !!!
Zkušenost s Octavií TDI 81 kW (v roce 2003):
Cimbu udával 97kW/307 N.m na mém autě naměřeno 92kW/265 N.m (montováno v autorizovaném servisu) !!!
Sportmotor udával 103kW/285 N.m na mém autě naměřeno 107kW/305 N.m (s vypůjčenou řídící jednotkou)
Výkon měřen na brzdě v Srba servisu v Praze Řeporijích.
Na dotazy u Cimbu jak je to možný, odpověděl jen přívaly sprostých slov a pomluvami ostatních. Ale reklamaci neuznal.
Tak ať si udělá obrázek každej sám.
Zkušenost s Octavií TDI 81 kW (v roce 2003):
Cimbu udával 97kW/307 N.m na mém autě naměřeno 92kW/265 N.m (montováno v autorizovaném servisu) !!!
Sportmotor udával 103kW/285 N.m na mém autě naměřeno 107kW/305 N.m (s vypůjčenou řídící jednotkou)
Výkon měřen na brzdě v Srba servisu v Praze Řeporijích.
Na dotazy u Cimbu jak je to možný, odpověděl jen přívaly sprostých slov a pomluvami ostatních. Ale reklamaci neuznal.
Tak ať si udělá obrázek každej sám.
[quote="Gejza"]Tak to já mám od Sportmotoru na chipovanou Feldu. Spotřeba šla dolu o necelejch 0,5l/100Km, ale výkon moc nahoru nešel, reaguje to lip na sešlápnutí plynu a trochu to líp táhne na pětku, jinak 2500 v řiti.[/quote]
tak to jsi mě moc nepotěšil.
tak to jsi mě moc nepotěšil.

BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
No,ked na Felde das hore vykon o cca 8PS a 10Nm,tak to jasne ze Ta nepritlaci do sedaku,dalsia vec a dost podstatna,pri tej vahe auta to ani nemozes moc citit
Ked chces ladit Feldu,tak potom musis este zainvestovat aj do sania,vyfukovej casi a vyhodit kat a mal by si mat +20PS a cca +18Nm a to uz je slusne
Ked chces ladit Feldu,tak potom musis este zainvestovat aj do sania,vyfukovej casi a vyhodit kat a mal by si mat +20PS a cca +18Nm a to uz je slusne
ted jsem byl v mimoni a mel jsem letak za sklem na firmu ABW tuning..a ty ceny chipu jsou naprosto fantasticky, maji akci do 30.7. a dost dobry ceny jsem jinde nevidel, sice na webu www.abw-tuning.cz maji ceny standartni ale na tom letaku maj akcni ceny a cena u vetsiny motoru vychazi na 5-6tisic...tak napriklad moje 80KW HDI by upravili na 100KW za 6666,- coz je absolutne bomba cena, nemate s nima nekdo zkusenosti???
Gejza: taky s felinou nejde nic moc zazracnyho udelat. Ted uz hezkou chvili cekam az budou penizky a du tam s fabii 1.2 neni to taky zadnej zazrak hold jenom atmosfera ale jednu chipnlou odnich uz mam a paradicka.
Ohledne sportmotor tak to muzu hodne co k tomu mluvit. Cloveka prijmo neznam ale jezdil sem se 14 auty, ktere udelal pred cipem i po cipu jednalo se o Fabie 1.2 47kw, 1.4 74Kw z tohohle neudelate zadny super zihadlo nejde, i kdyz tak 74ka jezdi paradne, hlavne uz je to dost naboostovany od vyroby ale znat to je hlavne kroutak posunutej a lepe rozlozenej atd...
1.9TDi 74kW a nakonec dve RS 96kW na 135kW a to je naprosta bomba kdo v tom nejel pred chipem a po cipu tak to o hodne prisel. Osobne si myslim ze se da rozdrtit i auto s mnohem silnejsim motorem. Par zavodu na silnici sem stim mel s Oct 1.8T, nakou Alfou, mondeo a podobne a heh chudaci sem jim pak krasne zablikal a ujel
. Octina nebyl zrejme cipla takze tam to bylo 150PS ku 174 tak to asi neni zadna prda ale stejne
.
Ohledne sportmotor tak to muzu hodne co k tomu mluvit. Cloveka prijmo neznam ale jezdil sem se 14 auty, ktere udelal pred cipem i po cipu jednalo se o Fabie 1.2 47kw, 1.4 74Kw z tohohle neudelate zadny super zihadlo nejde, i kdyz tak 74ka jezdi paradne, hlavne uz je to dost naboostovany od vyroby ale znat to je hlavne kroutak posunutej a lepe rozlozenej atd...
1.9TDi 74kW a nakonec dve RS 96kW na 135kW a to je naprosta bomba kdo v tom nejel pred chipem a po cipu tak to o hodne prisel. Osobne si myslim ze se da rozdrtit i auto s mnohem silnejsim motorem. Par zavodu na silnici sem stim mel s Oct 1.8T, nakou Alfou, mondeo a podobne a heh chudaci sem jim pak krasne zablikal a ujel

A co by si chtěl ? To jsem teda nepochopil spotřeba o 0.5 l dolů a líp to táhne a ty nejseš spokojenej? To my teda rozum nebere. pkud si chtěl přidat 20 koní, tak si měljít do složitějších úprav, lae ty nejsou tak levný.Gejza píše:Tak to já mám od Sportmotoru na chipovanou Feldu. Spotřeba šla dolu o necelejch 0,5l/100Km, ale výkon moc nahoru nešel, reaguje to lip na sešlápnutí plynu a trochu to líp táhne na pětku, jinak 2500 v řiti.
KK