Jak vyhodit LPG

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Návštěvník

Jak vyhodit LPG

Příspěvek od Návštěvník »

Zdravim
mam takovy problem (pro mnohe mozna nepochopitelny ale je to tak)

Chtel bych koupit auto kde je oficialne (zapsane v TP) LPG, ktere bych chtel vyhodit zase pryc a jezdit jen na benal. Demontaz samotneho zarizeni neni nic sloziteho ale co dal s tim TP.

Ma s timto nekdo zkusenosti kam zajet co vyridit, kolik by to stalo?

Predem moc dekuji

Jurry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurry »

Na tom určitě nic složitýho nebude. Zajeď s tím na úřad a zažádej o smazání z TP. Myslím, že to půjde.
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D :)

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

Alan 07
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan 07 »

Prosím tě proč chceš kupovat auto s plynem,když ho tam potom nechceš?Celkem mě to zajímá.Jinak souhlasím s Jurrym na úřadě ti s tím určitě poradí.

Motis

Příspěvek od Motis »

Alan 07 píše:Prosím tě proč chceš kupovat auto s plynem,když ho tam potom nechceš?Celkem mě to zajímá.Jinak souhlasím s Jurrym na úřadě ti s tím určitě poradí.
Souhlasím proč? :?

Jurry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurry »

Motis píše:
Alan 07 píše:Prosím tě proč chceš kupovat auto s plynem,když ho tam potom nechceš?Celkem mě to zajímá.Jinak souhlasím s Jurrym na úřadě ti s tím určitě poradí.
Souhlasím proč? :?
Asi protože souhlasí s tím co říkám :lol: že ať zajde na úřad a zažádá o změnu v TP 8)
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D :)

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

Návštěvník

No je to jednoduche, protoze to auto je stary klasik s motorem 3.0, chci to for fun = plyn tam nema co delat

Jsem navic zarytym odpurcem LPG tudiz tam nemuze ani zustat, proto musi jit ven.

OK asi brnknu na urad, spis me zajimalo kdyby nahodou mel nekdo podobny problem, abych nemusel mit nejake potvrzeni z STK o demontazi apod nez tam jit z fleku aby to vymazali.

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

já mám přesně opačný problém... na půdě se mi válí plná 45l láhev s plynem a fakt nevím kde to nechat zlikvidovat :cry:
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

Návštěvník

Dejv: jak opacny problem? To budu mit ten samy problem.

Fakt nechapu jak do takoveho auta muze nekdo dat LPG :-(. Kdyz na to nemam tak prece nekupuju/nejezdim s 3.0 motorem.

ja tu bombu pak necham naplnit poskladam kolem toho to zarizeni z motoru a strelit do toho brokovnici

New_Zulu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od New_Zulu »

už jsem viděl i BMW 5,0i na plyn...taky jsem to nepochopil kára jak sviň a vzádu žlutá nálepka LPG :-))

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“