Jak vyhodit LPG
Moderátor: Idaho
Jak vyhodit LPG
Zdravim
mam takovy problem (pro mnohe mozna nepochopitelny ale je to tak)
Chtel bych koupit auto kde je oficialne (zapsane v TP) LPG, ktere bych chtel vyhodit zase pryc a jezdit jen na benal. Demontaz samotneho zarizeni neni nic sloziteho ale co dal s tim TP.
Ma s timto nekdo zkusenosti kam zajet co vyridit, kolik by to stalo?
Predem moc dekuji
mam takovy problem (pro mnohe mozna nepochopitelny ale je to tak)
Chtel bych koupit auto kde je oficialne (zapsane v TP) LPG, ktere bych chtel vyhodit zase pryc a jezdit jen na benal. Demontaz samotneho zarizeni neni nic sloziteho ale co dal s tim TP.
Ma s timto nekdo zkusenosti kam zajet co vyridit, kolik by to stalo?
Predem moc dekuji
Na tom určitě nic složitýho nebude. Zajeď s tím na úřad a zažádej o smazání z TP. Myslím, že to půjde.
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Asi protože souhlasí s tím co říkámMotis píše:Souhlasím proč?Alan 07 píše:Prosím tě proč chceš kupovat auto s plynem,když ho tam potom nechceš?Celkem mě to zajímá.Jinak souhlasím s Jurrym na úřadě ti s tím určitě poradí.

www.decent-tuning-bys.wz.cz

No je to jednoduche, protoze to auto je stary klasik s motorem 3.0, chci to for fun = plyn tam nema co delat
Jsem navic zarytym odpurcem LPG tudiz tam nemuze ani zustat, proto musi jit ven.
OK asi brnknu na urad, spis me zajimalo kdyby nahodou mel nekdo podobny problem, abych nemusel mit nejake potvrzeni z STK o demontazi apod nez tam jit z fleku aby to vymazali.
Jsem navic zarytym odpurcem LPG tudiz tam nemuze ani zustat, proto musi jit ven.
OK asi brnknu na urad, spis me zajimalo kdyby nahodou mel nekdo podobny problem, abych nemusel mit nejake potvrzeni z STK o demontazi apod nez tam jit z fleku aby to vymazali.
já mám přesně opačný problém... na půdě se mi válí plná 45l láhev s plynem a fakt nevím kde to nechat zlikvidovat 

.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!