tak mi nějakej zm*d ukradl mého myláčka , kdyby ho někdo zahlíd tak dejte prosím vědět na tel.: 776105059
na straně spolujezdce světlejší barva od dveří až do zadu a dva měsíce starý 17" alutec kyro
Naposledy upravil(a) Petr_S13 dne 30 říj 2005 16:15, celkem upraveno 3 x.
Petr_S13 píše:tak mi nějakej zm*d ukradl mého myláčka , kdyby ho někdo zahlíd tak dejte prosím vědět na tel.: 776105059 i když pochybuju že se to auto někdy najde , doufám že toho hajzla nikdy nepotkám jinak to už nerozchodí
jinak na autě je na straně spolujezdce světlejší barva od dveří až do zadu a dva měsíce starý 17" alutec kyro
hodím sem nějakou fotku co mě zbyla
Hele Japonci se nekradou.
Takže si vzpomeň komu by se to auto mohlo hodit nebo kdo je na tebe nasranej. Jinak to najdou někde nabourané nebo bez kol. Nezlob se prosím na mně ale bazarová cena toho auta je cca 50-100tis a kdo by co dal za kradený? 1000Kč? myslíš že by to kvůli tomu někdo kradl?
Nevím možná se pletu, ale každopádně je mi tě líto
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Uprimne bych objel huste okoli a koukal do pangejtu je mi to lito ale mozna pro priste budes chytrejsi v lepsim zabezpecani ale objed bazary a okoli myslim ze ho najdes lidi sou sfine a zavistivi hlavne
Nevim proč, ale mám takovej dojem, že se poslední dobou rozmáhaji krádeže aut kvůli kolům....kdo by krad jinak takovýhle auta jako tohodle Nissmo nemo Laconiho Mitsu....prostě dokud nejsou kola tak si toho nevšimnou
martin píše:Se s těma krádežema nějak roztrh pytel, nejdřív moje RS, pak Laconi a ted Petr. BYCH TO STŘÍLEL! Mám takovej dojem že ty kurvy to kradou na zakázku.
Hmm myslim že je klidně možný že sem na foru chodí nějakej zmrd kterej ty auta tipuje
to byla asi jiná, v týdnu jedu omrknout tu z inzerátu tak uvidím ale vůbec v to nedoufám,akorád nevím proč to někdo stříkal na černou barvu když to prodává na ND a bez papírů
Petr_S13 píše:to byla asi jiná, v týdnu jedu omrknout tu z inzerátu tak uvidím ale vůbec v to nedoufám,akorád nevím proč to někdo stříkal na černou barvu když to prodává na ND a bez papírů
Tyyyyykraaaavo.. toho jsem se bal kdyz corli moji S13.. Hele jinak ja ji nasel kousek u mnisku pod brdy a mel jsem hooodne podobny kola. A jinak je velka nahoda ze se nasel pac corkari sli nabeton po autu.. kdyztak se mi ozvi na 737048784.. abych ti mohl pak dat vedet kdybych neco vycmuchal.. a od kud ti ho corli?
no na ND by ho třeba někdo potřeboval...víš jak...někomu se vysere motor a je lepší ho ukrást než za 30.OOOtis GO. takže bych čekal že to bude takhle. kola by asi sundali na místě. každopádně držim palec.