to je Yanek..... napsalaF.N.T (Jergi) píše:Jdi do toho, může se to přidat k Eiffelovu článkuYANEK píše:že bych něco zplodil ale musí to po mě někdo přehrubkovat a oslohovat

Yanku ty tvoje "chibi" budou aspon vtipny

Moderátor: Eiffel
to je Yanek..... napsalaF.N.T (Jergi) píše:Jdi do toho, může se to přidat k Eiffelovu článkuYANEK píše:že bych něco zplodil ale musí to po mě někdo přehrubkovat a oslohovat
YANEK píše:hmm jenom male j úryvek z páteční cesty už někde před mělníkem zvoní telefon bylo mi jasný že to je apollo neberu mu to vim vo co mu de je děsně nervní když se jede pomalu za 10 minut smska jája čte kurva se snad poseru já už přečet uplně všechno co tu mám asi tu usnu pro ty co neví apollo řídil ale v sobotu si to vynahradil jel domu ráno měl fotbal půl hodky po odjezdu opět telefon tentokrát fakt usnul a volal mi ze škarpy
no my jsme zase vláli za pokornym, tak jsme jeli dost svižně.F.N.T (Jergi) píše:No že byl asi Apollo nervní z pomalý jízdy mi bylo jasný, ale jelikož se naše druhá polovina kolony toulala někde daleko za náma, tak jsem to musel schválně zdržovat, zhruba 50% jízdy jsem strávil koukánim do zpětnýho zrcátka, jestli nejedu moc rychle
tunerka-celica píše:Pozor na to, ale Welt dnes ukázel svého bájného Fénife