Velikost ALU ??
Velikost ALU ??
Mam moznost mit 17" 8,5 alu z Porsche 993,myslite si ze bych to mohlo byt pojizdny.
Jestli to vubec dostanu na auto
Jestli to vubec dostanu na auto
- Přílohy
-
- Resize of 4.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 2438 x
-
- Porsche 993 -alu.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 2434 x
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jaký máš rozměr pneu a šířku ráfku teď? Porší kolca jsou na 5 děr, budeš to řešit podložkama nebo úpravou nábojů?
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
ted tam mas 15? to si myslim ze by se vejit melo i kdyz nevim o kolik to mas ted snizeny jaks rikal kdyztak bys tahal no protoze jestli budes mit jeste podlozky se zmenou roztece tak to vyleze jeste vic
ot: jinak k tem podlozka: vcera jsem mluvil se znamym, ma vipera a ma na nem jenom 17ky, chtel by dat vetsi jenze ten viper ma 6 dir a nejakou silenou roztec tak sem mu rikal o redukcnich podlozkach a on ze prej takhle ze 4 na 5 nebo z 5 na 6 dir to nejde ze to pak vzdycky vyjde treba do pulky ty jedny diry jestli ste me pochopili? ale ja myslim ze by to melo jit ne kdyz se to vyrabi
ot: jinak k tem podlozka: vcera jsem mluvil se znamym, ma vipera a ma na nem jenom 17ky, chtel by dat vetsi jenze ten viper ma 6 dir a nejakou silenou roztec tak sem mu rikal o redukcnich podlozkach a on ze prej takhle ze 4 na 5 nebo z 5 na 6 dir to nejde ze to pak vzdycky vyjde treba do pulky ty jedny diry jestli ste me pochopili? ale ja myslim ze by to melo jit ne kdyz se to vyrabi
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, abys zachoval průmer kola, tak bys musel použít na ty 17" gumu 205/35 nebo 205/40. Pak je tu otázka šířky a poměrů ETček obou kol. Do ET porších kol musíš započíst podložky. Jenže podložky 4x114.3 (doufám, že tohle na Roveru máš) -> 5x112 (nebo kolik má porsche) jsou nevyrobitelné. Podle mě to bez úprav (náboje, lemy) nepůjde
.

|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
já mám na roveru rozteč 4x100
problém bude v šířce těch disků a ET, podívej se do nějakého e-shopu na kola a tam ti v konfigurátoru vyskočí kola podle vybraného auta disky, které tam dáš
jinak když jsem zjišťoval co se na auto vleze, tak mi známý poradil, že se mám podívat kolik zbývá místa u zadního kola, prý rejd nemám řešit
problém bude v šířce těch disků a ET, podívej se do nějakého e-shopu na kola a tam ti v konfigurátoru vyskočí kola podle vybraného auta disky, které tam dáš
jinak když jsem zjišťoval co se na auto vleze, tak mi známý poradil, že se mám podívat kolik zbývá místa u zadního kola, prý rejd nemám řešit
TOYOTA CELICA ST165 & ST205
- NTI
- Kontaktovat uživatele:
SkejT: prave ti rikam zapomen na to, mas auto po komplet laku tak tezko budes vytahovat
i kdyz koupis levne kola jeste porad nemas pneu
... a pak vyreseni aby jsi to vubec dostal na auto
... tim spiz pokud to ma minusovy ET 
Co se tyce rejdu, nevim jak u ostatnich aut ale ja mel v serii 185/55 R14, kdyz jsem dal 185/60 R14 tak na plny rejd jsem drel o podbehy na predni vnitrni strane a taky jsem byl docela blyzko ramenum ... samo vetsi kola ti tam vejdou ale pak si musis dat sakra bacha abys netocil kola do maxima rejdu
... mimochodem pokud ti to drhne tak je to prasarna 
Nez zacnete porizovat kola tak si poradne prohlidnete a promerte jak to mate se stavajicima, na zaklade toho budes vedet dopredu jake te muzou potkat problemy co se ti tam v pohode vleze a u ceho budes muset delat zasah do kastle pripadne vykompenzovat jinym ET

Co se tyce rejdu, nevim jak u ostatnich aut ale ja mel v serii 185/55 R14, kdyz jsem dal 185/60 R14 tak na plny rejd jsem drel o podbehy na predni vnitrni strane a taky jsem byl docela blyzko ramenum ... samo vetsi kola ti tam vejdou ale pak si musis dat sakra bacha abys netocil kola do maxima rejdu

Nez zacnete porizovat kola tak si poradne prohlidnete a promerte jak to mate se stavajicima, na zaklade toho budes vedet dopredu jake te muzou potkat problemy co se ti tam v pohode vleze a u ceho budes muset delat zasah do kastle pripadne vykompenzovat jinym ET

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
SkejT píše:snizeny to ted nemam.
Jinak ten chlap rikal ze na predni bych mel dat potom sirka gumy (205-215) a zadni sirka gumy (235-245).Jestli to tam dostanu tak at visim

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tim sem nechtel rict ze je to kSkejT píše:tojebordel píše:SkejT píše:snizeny to ted nemam.
Jinak ten chlap rikal ze na predni bych mel dat potom sirka gumy (205-215) a zadni sirka gumy (235-245).Jestli to tam dostanu tak at visimto asi no coment
![]()
![]()

ale ty kola vypadaj pekne

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.