FOG píše:ty jsi ftipnej... ja jsem se ptal jestli stim ma nekdo zkusenosti
a neni to mysleny na kolo ale na BMW5 3.0TdI
Takze 530d... No co vim tak ten PG funguje jen jako "switcher" programu.... Ty si u BitPoweru koupis nakej program pro RJ a pak si to tim PG prepinas mezi serii/BP...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
jj kazdej program zvlast samozrejme... Jde napr. z toho motoru vyzdimat 50% navrch na ukor zivotnosti, pak mas treba jen o 10% narust pro bezny sviznejsi jezdeni atd... Proste kazdy nastaveni si u tech borcu musis zaplatit zkratka.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Bitpower mě zklamal protože slibují nárust výkonu i u nepřeplňovaných motorů a to o dost na to aby to šlo poznat, a zvlastní zkušenosti vím že ANI PRD ZA HODNĚ PENĚZ. Nebyl poznat absolutně žádný rozdíl. Ale třeba umí přeplňované motory líp......
Hele FOgu nevím jak to funguje u BMW ale po zásahu do ECU u VW group je pak ještě potřeba promazat chyby které to naháže při programování. Takže tak jednoduché to není
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Hm a nebude levnejsi to nechat precipovat natvrdo?Primo prepsat ridici jednotku?Myslim,ze jsou Flash pameti,takze se da bez problemu nhrat zpet puvodni software,kdyz to bdues chtiti prodavat nebo se domluvit za nejaky uplatek od chiptuning firmy,ze by ti to nahrali zpatky originalni a pak znova!Jo jinak v servisu se chova precipovana jednotka jak seriova,kdyz to pichnou na diagnostiku!Ja mel na prohldice a nic nenasli!.o)Jen kdyz se s tim ten typek projede tak bude koukat jak jede!:o)?!Nebo mas strach ze se bude primo delat neco s ridici jednotkou?Ono powergate je vlastne to stejny,taky to ma datovy pole,zkterych bere hodnoty pro davku paliva atd. a myslim,ze to vyradi to datove pole v jendotce!Tezko rici,zas tak do toho nevidim!:o)Ja to mam precipovany pres kabel na tvrdo a v poho!
Golfik jezdi jak vino!.o)
Ted mají akci. Stojí to 15 i se 4-ma prog. včetmě seriového. A šel bych do toho a pujdu do toho s 2.0 atmolsverický a vím že to jde poznat a u přep. je to bomba. Jen jedna nevyhoda je že všechny ŘJ přepisování nepodporuji a tam PG nedáš. A to jak bylo řečeno že musíš zastavit a trvá to pry pár minut.
sportak a další: Powergate je osobní flasher, který přímo "přepisuje řídící jednotku", pokud mám použít tvoji terminologii, takže pokaždý, když měníš program, "čipuje natvrdo".
"Ono powergate je vlastne to stejny,taky to ma datovy pole,zkterych bere hodnoty pro davku paliva atd. a myslim,ze to vyradi to datove pole v jendotce!" - to je technický nesmysl.
Shr3k píše:sportak a další: Powergate je osobní flasher, který přímo "přepisuje řídící jednotku", pokud mám použít tvoji terminologii, takže pokaždý, když měníš program, "čipuje natvrdo".
"Ono powergate je vlastne to stejny,taky to ma datovy pole,zkterych bere hodnoty pro davku paliva atd. a myslim,ze to vyradi to datove pole v jendotce!" - to je technický nesmysl.
Hm tak to jo,je to logicky jak jsi to napsal!:o)Uz jsem zase o neco chytrejsi!.o)Ted mozna zase placnu kravinu,ale nebude to mit prave vliv na motor,kdyz bude treba co chvilu pracovat s jinyma parametrama?Meni se predstih,davka paliva,tlak turba a tak!Me kdyz cipovali auto,tak muzu rict,ze mi prislo,ze tak po 1000km to lip jelo,ze si to tzv.sedlo!.o)
Hele hosi kdyz by se koupil jeden ten Bit power jako takovej.. dalo by se to preprogramovat u vice aut?? Jestli kdyz se to tam pichne a preprogramuje jestli se to muze vzit a pichnout to do jinyho auta..?????? mozna placam kravinu..