No já bych Lamino třeba nedoporučil, u malý (levný) objednávky je riziko že to odfláknou. Navíc na přání dneska dělá spoilery víc lidí a dá se dohodnout skoro cokoliv a obvykle i za rozumnou cenu. Stačí si pak ohlídat proces tvorby aby vzniklo to co člověk chce a ověřit si předem, že dotyčnej nevyrábí zmetky co praskají.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Něco ti doporučim. Zkus některej čtvrtek zajet v osm k bille do říčan a tam je vždycky malej sraz a jezdí tam jeden člověk co dělá plasty. Koukal sem na ně a nejsou vůbec zlý. Je to ta samá firma co dělala plasty na tu ecthovní raritu - zelená škůdka z TM myslim zippo nebo co.
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
No ale i ten laminátovej se dá uchytit na původní ůchyty ne? A s těmi liniemi vozu : proto se tam dávaj jiný aby to ty linie trochu ztratilo a bylo to jiný ne? Ale je fakt že plast bude asi lepší.
tak jak kdo, ja enchci aby auto ztracelo puvodni linie, chci aby to furt byla fabie
lamino se da uchytit na puvodni cuhyty jak kdy, u fabie treba ne a u vetsiny novejch aut to jde blbe protoze ma uchyty nacvakavaci
tak to potom neni zadnej problem (sam ho castecne taky mam vepredu) naopak zadek mam trebas dolaminovanej, proste vrsek narazniku je puvodni plastovej vcetne uchytu a psodek je lamino
Ja mam na facku trebas horejsek puvodni a pak jak se ohejba smerem ke kolum, tak pokracuje laminat.. Ale prodavaj se i takovy ze se nasadi na puvodni. Nejni to tak desny.. Trebas na facku to ani nepoznas.. Ale u jinych aut by to asi neslo..
Lolek píše:Ale pořád jezdí po Hořovicích před chvílí jela okolo mě. Je to tak 5 minut
jj, přesně tak já ho v ní včéra viděl.....ale myslim že jí prodával!!!!!!! no je sice brutální ale mě se moc nelíbí....
kamarádovi nedávno dopasovával naraznik na škodárnu a ani za to nic nechtěl.....
No on měl prej dvě uplně stejně udělaný. Jedna je červená (pořád jí má) a druhá by měla bejt černá a tu údajně prodal ale co je na tom pravdy fakt nevim.
Nazdar lidi, vite taky bych na svoje auti nechtel zadnej tuctovej spoiler, tak zrejme zajdu za laminem, ale dost dobre si nedokazu predstavit, co jim reknu.Protoze neumim kreslit, tak si dost dobre nedokazu predstavit, jak bych jim krkolomne vysvetloval kde a jak bude nejaka dira apod.Mohl by mi tu nekdo rict, podle ceho to delaji?Napadl me treba screen spoileru z NFSU 2, ale asi je to sileny
Jsem pro úpravu jako psal Amogh (mimochodem hodně pěkný auto ) Poupravit originální nárazníky. Já to taky tak udělal. Přední je protažený a upravené ty "díry" v ńárazníku. K zadnímu jsem dopasoval část nárazníku z fabie. Akorát prahy jsem si dělal z laminátu. Myslím že se výsledek celkem podařil, teda mě se to líbí. Povedlo se to přesně tak jak jsem si představoval.
Jsem pro takové decentní spoilery, žádný brutal. Co se mi hodně nelíbí jsou ty extrémní nárazníky a prahy. Vypadá to divně když na srazu vidíte několik aut a většina z nich má stejný nárazník
Být originální je sice dražší, ale výsledek stojí za to.