Jak na zlodeje autoradii

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Tomason
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomason »

vittorio píše:ja to mam ted tak napresovany v octavii ze to ani sam nevyrvu...to by je mohlo odradit...kdyz prijdu o palubku tak si alepson poridim ten novej typ... :lol:

jo jo . to je ono - nová palubka by se hodila :)
1.8 20V 8)

elit

Příspěvek od elit »

Navrhuji popadnout nejakej ten hunatej osklivej potah na sedacku, do nej vsit kolem 50ti rybarskych hacku, pekne je zohnout do praveho uhlu a vyckavat. Zlodejicek sedne a uz nevstane a jestli jo, tak pulka prdele zustane v aute. Ani se nubude moct pohnout a rad pocka az ho osvobodim.

A nebo na sedadlo pohodit jen tak prkenko se nejakejma vetsima hrebickama. Pochybuju, ze se takovej grazl kouka kam seda. Oko za oko, zub za zub.
sem bitKar

Tomason
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomason »

Hlavně pak nezapomeň, že sis to to tam dal, jinak máš asi prolém :smich2: Ji nak dobrej nápad 8)
1.8 20V 8)

elit

Příspěvek od elit »

Jiste, to da rozum :)

Jinak pro pripady stret se zakonem doporucuji vuz opatrit cedulkou " Vstup na vlastni nebezpeci"

Z tech dvou napadu co jsem tu vyjmenoval bych asi videl reseni hlavne v tom potahu ala hacek.

Heh, simra me v zadech, kdyz si predstavim, jak by tomu hajzlikovi asi bylo po dosednuti a naslednem pokusu o vysednuti. Jak je znamo, clovek ma reflex se stahnout z dosahu bolesti. V pripade hacku se to, ale muze vymstit. Hehehehe
sem bitKar

SkejT

Příspěvek od SkejT »

dobrej napad,akorad ta predstava po kazdem zaparkovani tam natahovat potahy :o(

elit

Příspěvek od elit »

To by se uz vymyslel nejakej rychlo system zahaknuti nekde dole nebo tak. Stacila by ta sedaci cast.
Myslim, ze predstava jak tam najdes zlodejicka zapichlyho v sedadle je daleko prijemnejsi a prevysi pripadnou montaz potahu. Konecne by se vsem splnil sen a mohli toho svyho zlodeje vytrestat.
sem bitKar

Tomason
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomason »

Lepší natahovat pokaždé potahy, než je nemít kam natahovat
1.8 20V 8)

Transporter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Transporter »

super napad, a pak ho mucit mlatit nafotit nahateho a rozeslat to vsude.....grrrrrrr :mad:

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

:smich2: :smich: :smich2: a co tak dat tam bombu a ked sa tam niekto dostane, tak to vybuchne. takto by ste eliminovali vsetkych zlodejov za cenu par aut a ostatni by si to tiez rozmysleli. ucel sveti prostriedky :smich2: :smich: :smich2:

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolek »

No tak ti si to fakt rozštípl
Fáčko taky dobrý :roll:

Prodej a servis čtyřkolek - www.access-motor.cz
- www.aspauto.cz

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

Sem pro, sezeneme nejaky stary sade nemusej bejt pojizdny a sezenem panely ze slusnejch radii a pod sedacku C4 a pockame kdo se chytne :o)
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

.:]{UBIS:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:]{UBIS:. »

Tvoe sem myslel že se doctu moudra a vy na ně s C4 kou?taky dobrej plan.. ja sem si pojistil cely auto proti kradezi vcetme pruzin kol a radia za 2650 na pul roku.. tak at si ho vezmou ty kokoti a ja si pak treba koupim jiny auto.Jinak já mam blaupunkt na security card a navic na MD takže o to zájem neni MD se blbě prodává a ty kokády to ví..
www.cardomain.com/id/kubis

EX: MAZDA MX-3
EX: BMW E36 318is coupe
HONDA CIVIC 02 coupe
RENAULT R19 cabrio Karmann

WWW.BRYXLE.CZ
.:]{:.

escaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od escaper »

Kamoš po mě chtěl nedávno abych mu udělal něco proti ukradnunti rádia, tak sem vymyslel že stači dat dovnitř auta klakson (dva sou lepši :wink: ) nebo silnou sirénu, zamontovat to do palubky tak aby se k tomu nikdo nedostal (kdo o tom nevi ani nehledá) a pak jednoduchy zařizeni na spuštěni při pokusu o vytaženi rádia a zaručuju že do 0,5se-kundy neni v autě nikdo pač takovej kravál nikdo nesnese. Jak sem to zkoušel jestli to funguje tak sem málem ohluchnul a ještě hodinu sem nic neslyšel kromě pískání v hlavě. Je to fakt hnusnej rachot 8)

Kontaktovat uživatele:

Tak už mi ho ukradli .. dopí*i .. fakt to chce tu C4 ku..

HONDA CIVIC 02 coupe

WWW.BRYXLE.CZ

Kontaktovat uživatele:

Nejlepší je že nevzali kartu.. takže je jim nanic.. přitom byla v loketní opěrce.. a taky sem tam měl peněženku..

okno v pytli.. v autě nachcá*o..

HONDA CIVIC 02 coupe

WWW.BRYXLE.CZ

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

.:]{UBIS:. píše:Tak už mi ho ukradli .. dopí*i .. fakt to chce tu C4 ku..
ja som to vravel (C4) :lol:
inak pisal si ze ho mas poistene, takze ti daju prachy?

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

este by som sa chcel opitat, ako sa kradne. tie radia tam mate len ako v sufliku? myslim tak ze sa daju rukou vytiahnut? alebo su prikrutene o nieco? ja to chcem robit tak, ze o tam tak priktutim a znitujem, ze sa z toho po...... jasne ze sa bude dat vybrat (napr. sa pokazi a daako ho do servisu musim dostat...) ale trvat to bude dlho, alebo bude nutne odvrtat nity (snad nepridu aj z vrtackou ved nity najdu az pri cine...) co vy na to?

Kontaktovat uživatele:

mam ho sice pojistěný ale mam minimální spoluucast 5000,- takže mi asi stejně nic nedaji..

ach jo.. já ho tam měl jen tak..

HONDA CIVIC 02 coupe

WWW.BRYXLE.CZ

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

:roll: radia co vyberes rukou neuznavam. malokto je taky i...., ze by si to bral, teda pokial tam nema HU za 15 litrov a na noc si o vezme domov..... Kedze mam nove radio s hodnotou 3-4000Sk tak sa mi neoplati vyberat ho, takze ochrana bude taka, ze ho napevno prinitujem o stredovy panel a o karoseriu :lol: a kedze prevencia je prvorada, musim este naucit otca, aby vzdy vybral panel (doteraz sme mali vzdy len stare kazetaky bez odnim. pan.)

gloom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gloom »

Kua, já jel včera na noční a čekal na mě kámoš a říkal, že nám nějaký negr koukal do Fabule. Asi si vybíral auta, co vybere. Naštěstí dnes ráno tam rádio ještě bylo, ale vidět ho já, jak nám čumí do auta, tak ho asi něčím přetáhnu dříve, než by se odhodlal se do toho auta dostat. :(
Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw

rocco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rocco »

.:]{UBIS:. píše:mam ho sice pojistěný ale mam minimální spoluucast 5000,- takže mi asi stejně nic nedaji..

platíš přes pět litrů ročně pojistku a ještě máš pět táců spoluúčast??? Co čekáš že ti ukradnou, aby se to vyplatilo??

Kontaktovat uživatele:

rocco píše:
.:]{UBIS:. píše:mam ho sice pojistěný ale mam minimální spoluucast 5000,- takže mi asi stejně nic nedaji..

platíš přes pět litrů ročně pojistku a ještě máš pět táců spoluúčast??? Co čekáš že ti ukradnou, aby se to vyplatilo??
Kola - 33 000
Auto - 62 000 sem za něj dal (bouračka) a pojistku mam na 245 000,-

HONDA CIVIC 02 coupe

WWW.BRYXLE.CZ

rocco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rocco »

tak to jo, ale stejně bych radši investoval do kvalitního el. zabezpačení. Něco kolem deseti už je dost slušný a máš taky celkem klid. Ale samozřejmě je to tvoje věc, jen mě zarazilo to pojistný já myslel že máš pojištěný jen to radio a kola, ale takhle je to jiná.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Nepochopil sem na co je zlodějům auto rádio bez čelního panelu?! :-/

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Anonymous píše:Nepochopil sem na co je zlodějům auto rádio bez čelního panelu?! :-/
alebo to predaju za par stoviek, alebo si panel zozenu a softverom ho spojazdnia na tom radiu. Ked das napr. na moju Oravu iny panel, tak mas totalne poprehadzovane vsetky tlacila. Staci ho vsak rozorat, poupravovat cesty na plosnom spoji a je OK, netreba ani specialny soft (aj ked urcite sa to da aj s nim)
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

panely se normálně prodávají, ne?
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Anonymous píše:Nepochopil sem na co je zlodějům auto rádio bez čelního panelu?! :-/
daj inzerat ze stratili predni panel, a blbec kterymu ukradli radio, se mu treba ozve :D :lol: i takova nahoda se muze stat, zvlaste u radii, kterejch u nas moc neni
a nebo ho za par stovek prodaj...
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

Eiffel píše:panely se normálně prodávají, ne?
V obchode asi nie, ale myslim ze v servise by ti ho predali, resp. objednali.
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.

Kontaktovat uživatele:

Panel se dá doobjednat jako ztráta, ne asi u všech značek ale nějaký jdou..

spíš nechápu k čemu je někomu rádio bez karty.. ty se totiž daji sehnat sakra blbě.. a navíc to bylo rádio na MD.. takže je třeba ještě nahrávací aparaturka.. takže rádio je téměř bezcenný..

HONDA CIVIC 02 coupe

WWW.BRYXLE.CZ

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“