a jestli si anonyme nekdo mysli ze tuneri ohrozuji bezpecnost na silnicich
tak se dojed podivat nekdy na sraz tuneru jaky maj auta, abys o tom vedel neco vic a ted by si mohl odplout zase na jiny forum, treba MV... mavani
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Ten anonym jsem samozřejmě byl já, tom2racekiller.Placenta píše:ze tady vubec diskutujete o techto vecech a jeste si vemete mezi sebe anonymi ktery jsou tady prihlaseny nonstop a tahaj z Vas rozumy, pak se nedivte ze se zprisnujou STK a vi se o vsem....![]()
![]()
a jestli si anonyme nekdo mysli ze tuneri ohrozuji bezpecnost na silnicich
tak se dojed podivat nekdy na sraz tuneru jaky maj auta, abys o tom vedel neco vic a ted by si mohl odplout zase na jiny forum, treba MV... mavani
tak choď pěšky nebo se nech unášet proudemAnonymous píše:Nejlepší je netuzit.krulis82 píše:Chlapi dokaze teda nekdo rict co se vlastne nesmí ? clony, jaky spojlery atd... nerad bych tunil a tunil a pak zjistil, ze vlastne kvuli technicky se projedu mozna na sraz na cerno...ale asi to tak bude co
Pak máš na STK jistotu.
Co mas v tom atestu, ten atest (karticka) jenom uvadi stupen zatmaveni, ve vyhlasce je max zatmaveni 30%, pokud tam mas napsano vice, tak ej to jasny, ze te vyhodili, pokud 30 a mene, tak to musi byt OK (jenom original skla pod folii nesmi byt uz tonovane - ale to nemaji podle me jak poznatMazel píše:Já jsem včera neprošel kvůli folim na oknech u řidiče a sploujezdce a to maj ofiko atest, ve přědu může být zatmavení pouze od výrobce nebo tak aby byla videt zřetelně jeho reakcetakže folie strhávám a chudák ten komu to nedaj a má pokovný skla
Neni pravda, vyhlaska udava 30% (ne 25%) a Atest je i na 60% folie, ten atest udava (potvrzuje) to zatmaveni, ze folie s 60% ma 60% zatmaveni - podle me, tudiz atest je i na 100% zatmaveni - jenom ho dokladujeMartin IV. píše:pokud máš pokovení víc jak 25% tak vadí!! Je úplně jedno jestli máš pokovení nebo folie. Na předních bočních oknech je dovoleno pouze 25% což je jako tonování oken u každé Oktávky přímo z fabriky. Pokud je ta folie/pokovení víc - smůla!! A atesty na přední okna s víc jak 25% zatmavení neexistují!!!Slavisimo píše:ja mam pocit ze pokoveni jim nevadi.Mazel píše:Já jsem včera neprošel kvůli folim na oknech u řidiče a sploujezdce a to maj ofiko atest, ve přědu může být zatmavení pouze od výrobce nebo tak aby byla videt zřetelně jeho reakcetakže folie strhávám a chudák ten komu to nedaj a má pokovný skla
Pěšky chodím když chci.DrGis píše:tak choď pěšky nebo se nech unášet proudemAnonymous píše:Nejlepší je netuzit.krulis82 píše:Chlapi dokaze teda nekdo rict co se vlastne nesmí ? clony, jaky spojlery atd... nerad bych tunil a tunil a pak zjistil, ze vlastne kvuli technicky se projedu mozna na sraz na cerno...ale asi to tak bude co
Pak máš na STK jistotu.
MSG píše:Tak jsem byl na STK a málem jsem taky kvůli tuningu neprošel - křídlo OK (atest), ale nelíbilo se mu, že nemám vzadu odrazky ve světlech (mám je místo toho nalepené pod nimi) a pak, že ty nalepené odrazky nejsou prý homologované (jsou, ale neměl jsem s sebou atest). Takže maník co tam s tím za mě byl pěkně musel přešroubovat odrazky. Pak ještě měli kecy na oranž žárovky do blinkrů - že prý blikají žlutě. Zajímavý, že ty samý žárovky na feldách blikaj najednou podle normy...
Takže buzerace jak prase s tím, že se to zpřísňuje a že i policii plánuje letos mnohem přísnější akce na tunigáře (tvrdil ten technik z STK). Byl jsem někde v Liberci. A to jsem ještě sundaval koncovku, vypínal zdvojený brzdovky atd...