Aha takze kdyz jeden "informovany" clovek neco rekne tak to je vic pravdepodobny nez informace od 4 lidi co v tom jeliV-Y-V-I píše:No mě to říkal ndneska docela informovanej člověk,ale nemám ho prozradit
Lancer EVO V:!!!
Moderátor: Zemi
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já psal,že mi to pouze říkal.......a že mě budete kamenovat 
Ale Robert o těch naměřených hodnotách ví a nevěřil jim.....
Mě je to v celku jedno...ale podle toho co píšete mi příjde divný,tak ´"malá" hodnota
Ale ten člověk nemá důvod kecat......Navíc je od "řemesla" (závodník) I don´t know.....
Ale Robert o těch naměřených hodnotách ví a nevěřil jim.....
Mě je to v celku jedno...ale podle toho co píšete mi příjde divný,tak ´"malá" hodnota
das Auto
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nebo to je na kolechZemi píše:Ale na jedny naprave ne?V-Y-V-I píše:Asi mě ukamenujete......
Moc se mi líbí,je fakt nádherná.....Ale tohle auto už bylo na brzdě a dokonce 2x a pokaždé naměřili 214 koní
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Brzda
Ehmmm. Musim se trochu ohradit. To auto najelo v CZ asi 2000 km jeste bez znacek a v okoli Prahy pri "testovani". Mezitim se prestavovalo a prihlasovalo, pak pul roku stalo. Ani jednou nejelo dal nez par km za Prahu a kdyz tak na plataku, jednou smer Třebíč, podruhé nazpátek. Ani jednou se nepřiblížilo Pardubicím ani tomu druhému městu
. Není důvod s tím někam na brzdu jezdit. Auto jede nadprůměrně. Na brzdě je to zbytečnej stres pro motor. +/-10% nepřesnost měření, velká závislost výkonu na teplotě, cena za brždění taky je docela velká. 4x4 stolici co vím tak mají akorát v praze na Jarově a v Brně na Mendelove univerziě. Takže zaručenej zdroj který chce zůstat utajen asi neví co popisuje. Civilní pětky jsou asi tři. Jediné co by mohlo jít na brzdu je LAncer EVO6 makinen, který si sem taky někdo dovezl a zprovoznil. Ale nezdá se mi to.
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
Startovní listina do I.etapy - 33. SEAT Rallye Český Krumlov 2005
32 ČK Motorsport Štěpán Jan Maroušková Zdenka CZ Mitsubishi Lancer EVO V N/4
http://www.czechferrari.cz/krumlov/krum ... 270233.jpg
32 ČK Motorsport Štěpán Jan Maroušková Zdenka CZ Mitsubishi Lancer EVO V N/4
http://www.czechferrari.cz/krumlov/krum ... 270233.jpg
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- KFJ
- Kontaktovat uživatele: