Taxe muzu pochlubit dalsi tuning upravou.Ojel sem si kolo o patnik v Norimberku.Sem trosicku nastvanej.Ale jen trosku,pac tohle uz nikdo nespravi.Chjo.
Mikael píše:Taxe muzu pochlubit dalsi tuning upravou.Ojel sem si kolo o patnik v Norimberku.Sem trosicku nastvanej.Ale jen trosku,pac tohle uz nikdo nespravi.Chjo.
Ty blaho to je skoda...ja az budu mit ty kola tak parkuju 50cm od patniku...pro co jezdis do reichu?..jinak sem koukal ze schanis lozisko docela racha...ja kupoval taky 1500kc to vis to jsou ty podlozky atd....ted budu muset udelat snad vsechny cepy na predku plus se na to musi nekdo juknnout nejak se mi to nezda
Byl sem tam pro jedny Alu.Doprcic.Radsi bych tam nejel.Tak pul kola ochramstnuty.Sem se otacel a porad rikal...to je dobry,tam se vejdu...a ted muzu akorat tak skucet.
Mikael píše:Byl sem tam pro jedny Alu.Doprcic.Radsi bych tam nejel.Tak pul kola ochramstnuty.Sem se otacel a porad rikal...to je dobry,tam se vejdu...a ted muzu akorat tak skucet.
Ja radsi takovy veci delam jak posranej aby k necemu takovymu nedoslo...no tak holt ho prsknou na renovaci co rikas?
Mikael píše:No ja myslel,ze bych to vzal trosku jemnym smirglem.Ale jen trosku,abych si ze 17" neudelal nejaky 13"
Hm ja nevim jak to vypada az se srazime tak na to kouknu...urcite to musi nejak jit ale!!!..vzdyt na netu sem videl i pridelanou odstiplou ctvrtku alu!!
Mikael píše:Taxe muzu pochlubit dalsi tuning upravou.Ojel sem si kolo o patnik v Norimberku.Sem trosicku nastvanej.Ale jen trosku,pac tohle uz nikdo nespravi.Chjo.
Hm to ses teda ¨.... . Ach jo takovy krasny kolecka. Jeste jsme se kochali
to Mikael: Nesmis jezdit moc rychle...pokud by se ti to lozisko vypicilo v rychlosti a kouslo tak mavani ....udelal bych to co nejdriv ale to ty vis..ale 3500 je racha
No umi to pekne... Ale nevim jestli bych se na takovejch kolech nebal...
Jinac Mikael ma "jenom" odrenej ten lem, tak to je jenom esteticka vada, ne jako ty kola co maj na tech strankach
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie