!!!!!!!!!!!!!!!KITOVANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

:? Cus lidi potrebuju poradit s kitovanim.Jsem zacinajici tuner a chci se zeptat jak se kituje a jaky druhy kitu mame.Prosil bych detailni navod na kitovani nebo nejaky stranky kde je navod diky moc za rady a typy. :wink:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

kua hlavne ten avatar :?:

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

No podklad vybrousíš a pak vemeš stěrkou kit a rozetřeš aby ti zaplnil potřebný místo a necháš zatvrdnout a pak brousíš dokud to není do hladka, pak ještě použij plnič a stříkni to a zase přebruš dokud to nebude dokonale hladký, alespoň tak sem to dělal já. Kity se používaj hliníkový nebo se skelnym vláknem a někdo je i míchá 8)
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

vlaknove tmely na veci kde se ocekava ze je vetsi pnuti....polyester. tmel na plechy.....
VW PASSAT B5

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

no ale pokud muzu poradit,tak to zezacatku sver nekomu kdo to ovlada(ty se zatim jen koukej) pac kit je velmi dulezitej a kdyz to posetre* tak to bude na laku videt a to ty urco nechces
VW PASSAT B5

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

kituješ díry nebo chceš něco vyrábět?
MSG

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Díry.A npiste mi jak presne mam postupovat.

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

To ale fakt neni sranda kitovat!!!!Fakt si nejdriv rekni nejakymu zkusenymu borcoj...Ja to tak udelal a ted se s tim placam sam a uz me to s..e .Jak postupovat???Vemes potrebny mnozstvi kitu,pridas trochu tej sra.ky v malej tubicce,poradne rozmichas,naneses(nejlip sterkou) na tu diru,kterou jsi predem prebrousil,nechas tak 20min zatvrdnout a pak brousis a brousis,kdyz to jeste neni ono,zas namichas kit a zas...Ale tak nejak to pisou na tej plechovce! 8)

Paik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paik »

Teda Sagi ty ses ale sprosty ho*ado! :lol: Sorry za OT :oops:

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

Paik píše:Teda Sagi ty ses ale sprosty ho*ado! :lol: Sorry za OT :oops:
no ona to fakt neni sranda...A nebo jsem levej :cry:

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D znám machra přez kitování chodí i sem má nick lawer :wink:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

no heled hlavne to chce trpelivost jelikoz po laku je kazda nerovnost videt... musis bejt trpelivej a brousit a brousit a brousit (tak 600 papir a jed) :?:
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CharlitoCZ »

pomóóóc, mám zakytovaný zadní kliky, chvilku je to ok, ale postupem času to vždycky praská, nevíte jak se tomu vyhnout? (praská to v lemech) asi jak se teplotou natahuje a ztlačuje karosérie, co se proti tomu dá udělat?? díky :roll:
BMW 320i Saloon 110kW/190Nm Obrázek
hledam spolubydlici (holku), info na sz/mejlu

http
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od http »

Kliky musis napred zavarit a ne kitovat, to je jasny ze to popraska kdyz se s temi dvermi boucha a pere do nich slunce ap.

http

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

http píše:Kliky musis napred zavarit a ne kitovat, to je jasny ze to popraska kdyz se s temi dvermi boucha a pere do nich slunce ap.

http
No to snad ma zavareny ne???
Praska v lemech?Co s tim?Vybrousit kit,zakitovat to skelnym kitem , navrh doladit normalnim a melo by to byt OK,snad :)

LUTEC

Příspěvek od LUTEC »

nejdřív musíš obrousit podklad nejlíp 80 papírem,odmastit a jesli je to někde kde mohlo dojít k porušení laku(třeba při vytahování lamů)tak je nejlepší to obrousit až na plech.Když si s tím dáš tu práci je dobrý koupit epox. základ a dát ho na ten čersvě obroušenej plech(je to ale drahá sranda protože stjí 1litr 1000kč)každopádně se to ale vyplatí protože je menší pravděpodobnost že to bude praskat a hlavně nic jinýho nechrání plech proti korozi.Když přijde kit přímo na plech tak to pak stojí za ......k tomu kitu,záleží o co se jedná.jsou kity ze skelným vláknem,hliníkovým vláknem ty jsou na větší nerovnosti a kity na malé nerovnosti a ty se dělí na normální a jemný ale na tom už tolik nesejde.pak je jestě stříkací kit.ten se davá jako poslední vrsva hlavně kuli tomu aby schoval ty rejhy po broušení.takže zjisti jaká tam přijde vrstva a pokud to nejsou jen povrchové opravy rozdělej skelný kit s tvrdidlem a nanes stěrkou na požadované misto.(jako stěrka se dá použít cokoli pružné např.karta do bankomatu,kus plastu a nebo se prodává sada hliníkových stěrek na kit a není drahá,něco kolem 100kč)snaž se to natáhnout napoprvé většinou když se v tom pak matláš jen to zkurvíš.nedoporučuju nanášet na slunci protože by ti mohl zatvrdnout než ho tam naneseš.Nech to chvíli zaschnout (zaleží na teplotě cca 20min)a můžeš začít brousit.když tomu dáš nákej tvar rozdělej jemný kit a stěrkou rozetři.Ten skelný můžeš brousit 80 papírem a ten jemny 120 papírem.o nic nejde nesmíš se toho jen bát já s tím taky začínal sám.ze začátku mi to padalo všude jinde jen ne tam kam to mělo přijít a dnes už to docela jde.na moje auto už padlo 20 2kg plechovek skelného kitu a to ještě nejsem zdaleka hotový.takže kitu zdar a dej vědět jak si dopadl 8)

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“