No umi to pekne... Ale nevim jestli bych se na takovejch kolech nebal...
Jinac Mikael ma "jenom" odrenej ten lem, tak to je jenom esteticka vada, ne jako ty kola co maj na tech strankach
Prave proto sem to tam dal ze estiticka vada je hracka....kdyz udelaj tohle ....no ja nevim jestli bych na nich jezdil kdyz byly tak v prdeli jako na obrazkach..ale pokud svarujou hlinik tak to je ok...ale nechapu jak , hlinik to jsou teploty jak pica....
Mikael píše:No....diky za stranky,sou spraveny krasne,i ceny by se daly,ale to BRNO...
To bylo jen ilustracni...dela to tak Plzen mam pocit...z Makaru v So to do Plzne posilaj...Loket driv taky neco delal ted nevim...Kysperk prej taky neco tak se to chce zeptat
Mikael píše:No hned jak budou zbytecny hrasky,necham je udelat vsechny ctyri.Ale nejak se mi nezda to slovo "zbytecny"...
To vis sisky se vsim hejbou...ja myslel ze jsou skoro novy ty alu..na srazu sem si je moc neprohlidl....Esklada rikal o tom Kysperku ze si je tam nekdo nechal udelat za dobrej peniz...ten Makar na nej se vysrat nebyl sem spokojenej...jinak ty moje kola budou az v pondeli snad ale uz se na nich maka ..mel toho hodne ten chlapik
Mikael píše:No hned jak budou zbytecny hrasky,necham je udelat vsechny ctyri.Ale nejak se mi nezda to slovo "zbytecny"...
To vis sisky se vsim hejbou...ja myslel ze jsou skoro novy ty alu..na srazu sem si je moc neprohlidl....Esklada rikal o tom Kysperku ze si je tam nekdo nechal udelat za dobrej peniz...ten Makar na nej se vysrat nebyl sem spokojenej...jinak ty moje kola budou az v pondeli snad ale uz se na nich maka ..mel toho hodne ten chlapik
To je fajn ze to stihnes do ty Rovny, si musim rendu konecne prohlidnout...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
Jj Loket super... opravovali mi nam kolo ze sedmy,kdyz mi na nem rachla guma a super a kamarad si tam nechaval komplet renovovat kola a taky super....ARV6 a Mikael by meli vedet jaky - Bali s cervenou kozou
tyvole,přijedeš do lokte.přejedeš koleje a po hlavní a po pravý straně beráček a samí kola a pneu-nedá se to přehlédnout.
to pískováví jsem myslel v lomnici u sokolova
No ja myslel ze sem slysel od Esklady ze tam delaj v Kysperku neco asi sem se preslechl..Loket tam jsou dobry znamej si tam nechla delat koplej disk...mozna dneska vecer uz budu mit na srazu ty kola ...nejka s tim hnul..uvidime