Oct TDi - precip a nasledne problemy - nechat tak?

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
T-Diesel

Oct TDi - precip a nasledne problemy - nechat tak?

Příspěvek od T-Diesel »

Ahoj kluci. Jsem tady novy, i kdyz obcas vas web ctu. Ted bych potreboval radu od zkusenejsich.

Mam Octavii TDi 66 kw, rv. 99, najeto 106 tisic. Odesla mi tam ridici jednotka - odtah na opravu, cena opravy cca 10 tisic. :shock: V pripade opravy + cipnuti na vyssi vykon - cca 13 tisic.

Jelikoz jsem auto potreboval, manik tam vymenil jen cip abych mohl jezdit. Nevim jaky tam je, ale od vymeny jede auto jak z praku, fakt je to dost poznat. Problem je, ze auto zacalo strasne kourit - s tim jsem tak trochu pocital, ale toto cmadi fakt hodne. Ale co me zarazilo je, ze spotreba se snizila!!! Pritom podle me, dkyz ma auto vyssi vykon, musi zakonite vic zrat, nebo se mylim???

Muze ridici jednotka nejakym zpusobem oblbnout palubni pocitac tak, ze bude hazet nesmyslne udaje? Co s tim mam tedka delat? On mi rikal, ze nizsi spotreba je u 66kw normalni, ale me se to normalni nezda - pri takovem vykonu :?

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

no tak to je jasný, protože na to nemusíš hamtat tolik jako když máš jenom obyč 66tku aby to trochu jelo..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Frajer
Kontaktovat uživatele:

Re: Oct TDi - precip a nasledne problemy - nechat tak?

Příspěvek od Frajer »

T-Diesel píše:Ahoj kluci. Jsem tady novy, i kdyz obcas vas web ctu. Ted bych potreboval radu od zkusenejsich.

Mam Octavii TDi 66 kw, rv. 99, najeto 106 tisic. Odesla mi tam ridici jednotka - odtah na opravu, cena opravy cca 10 tisic. :shock: V pripade opravy + cipnuti na vyssi vykon - cca 13 tisic.

Jelikoz jsem auto potreboval, manik tam vymenil jen cip abych mohl jezdit. Nevim jaky tam je, ale od vymeny jede auto jak z praku, fakt je to dost poznat. Problem je, ze auto zacalo strasne kourit - s tim jsem tak trochu pocital, ale toto cmadi fakt hodne. Ale co me zarazilo je, ze spotreba se snizila!!! Pritom podle me, dkyz ma auto vyssi vykon, musi zakonite vic zrat, nebo se mylim???

Muze ridici jednotka nejakym zpusobem oblbnout palubni pocitac tak, ze bude hazet nesmyslne udaje? Co s tim mam tedka delat? On mi rikal, ze nizsi spotreba je u 66kw normalni, ale me se to normalni nezda - pri takovem vykonu :?
Opravdu po přečipování u některých motorů spotřeba klesá!!!! 8) Takže buď v pohodě :wink:
Yamaha Neo's r.v.02 Gold: Vzduch. filtr JR,výfuk Polini Funky,...Vmax-95km/h 8)
Na prodej! ////////viewtopic.php?p=458849#458849

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

To je v ok u nas v praci se nato taky zakaznici kolikrad ptaj vubec to neres.Kdyz nacipujes lednotku tak se ma zvednout vykon a snizit spotreba.

T-Diesel

Příspěvek od T-Diesel »

tak jo, ja jsem totiz vubec nevedel jak to chodi v teto oblasti. Ale pokud je to vice mene normalni, tak to necham tak.

Dekuju!

johan

Příspěvek od johan »

přesně jak říkaj kluci. Je to naprosto v pořádku, můžeš být bez obav. spotřeba by se měla snížit ale zase to trochu čudí.

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“