mám problém,v sobotu sem přivez oktávku,vyměnil sem celej čumák,včera sem měnil palubku s airbagama (jen tu horní polovinu palubky) a najednou mi bliká imobilizér auto samozřejmě nejede a už nevim co s tim?
Tak to jsme na tom stejne.Taky jsem delal cely predek a vcera kdyz jsem chtel nastartovat tak nic.Taky me blikal ten klic s autem na palubovce coz je asi ten imobilizer a podsviceni palubky tak divne problikavalo a sli me jen pustit parkovacky ale xenony se nerozli tak si myslil ze by to mohla bejt vybita baterka co vi na to?
baterku sem odpojil až potom co už to nechtělo chytnout,napadlo mě,že jestli je to stejný jako u VW tak je imobilizér v budíkách a při vyndanejch budíkách nesmim otočit klíčkem,baterkou to neni pač to auto bez problémů nastartuju ale hned to chcípne
Nio píše:A co ja myslite ze by to mohlo bejt vybitou baterkou?
de nastartovat a běží?
jestli ne tak se zhroutil ten kod jako mě,jinak s vypnutym zapalovánim svítí jen parkovačky,světla jedině se zaplym zapal,teda aspoň u ty co tu mam tak je to tak.
No me to pripada ze motor se jako roztaci ale nechytne.Myslim ze to bude tou baterkou pac kdyz jsem chtel auto zamcit tak nechteli cupliky ani zajed jen bylo slyset ze ten motrek to neutahne.Tak asi spis batery, no uvidime.
Nio píše:No me to pripada ze motor se jako roztaci ale nechytne.Myslim ze to bude tou baterkou pac kdyz jsem chtel auto zamcit tak nechteli cupliky ani zajed jen bylo slyset ze ten motrek to neutahne.Tak asi spis batery, no uvidime.
Tak ze baterkou to nebylo.Baterka je nabita a auto nejede.Kdyz otocim klickem na polohu 1 tak se rozsviti kontrolky a ta kontrolka auta s klickem blika a nevim zda u Octavie TDI ma na poloze jedna rozsvitit kontrolka zhaveni ta se me teda nerozsviti, otoceni klicku do polohy 2 motor toci ale nenaskoci.Taky pri zamykani auta na D.O. se cudliky ani nehnou to me nejde do hlavy, jen pod volantem nejake rele furt cvaka pritom alarm pipne ze se zamcel ale ty cudliky se ani nehnou.Tak to jsem z toho uplne vedle a nevim co s tim?
Ma ta kontrolka zhaveni vzdy blinknout?