to je v prdely tohle fakt to me sereF.N.T (Jergi) píše:No to mi povídejte, zevčerejška na dnešek u nás v ulici čorli dvě auta, Felinu a Golfa III, z toho ta Felina stála hned vedle mě, dneska asi budu mít bezesnou doc a furt čumet z okna....největšim paradoxem je, že u nás v ulici sídlí policejní stanice
Neoficiální srazy v Praze
Touran BMM
Aby se neřídili pravidlem - To nejlepší na konec.......F.N.T (Jergi) píše:No to mi povídejte, zevčerejška na dnešek u nás v ulici čorli dvě auta, Felinu a Golfa III, z toho ta Felina stála hned vedle mě, dneska asi budu mít bezesnou doc a furt čumet z okna....největšim paradoxem je, že u nás v ulici sídlí policejní stanice
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Tak pozor, to ještě neni všechno, jak jsem předpokládal, tak dneska další dvě krádeže, Peugeot 205 Cabrio, což asi nebyl problém tou plátěnou střechou a ještě ty čorkaře vyrušili při krádeži Peugeota 305 Break, tak nechali dokořan otevřený dveře a zdrhli
Tak nevim, buď nějaká provokace na poliše, nebo jsou ty zloději vážně tak primitivní, že kradou na stejnym místě dva dny po sobě 
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
No to je dobrej nápad, v kufru mám ještě tu ceduli "zákaz vstupu pod zavěšené břemeno"
No ne, musel bys to tady znát, je to tu na pytel a jestli přijedu kolem třeba tý sedmý hodiny, tak nevim kde budu parkovat, navíc se tady teď nehorázně rozmohly krádeže aut, tak to nechci nechat někde bokem....jedině že bych to nechal u Laconiho na druhym konci sídliště....
Každopádně nebudu trhat partu, asi to risknu
No ne, musel bys to tady znát, je to tu na pytel a jestli přijedu kolem třeba tý sedmý hodiny, tak nevim kde budu parkovat, navíc se tady teď nehorázně rozmohly krádeže aut, tak to nechci nechat někde bokem....jedině že bych to nechal u Laconiho na druhym konci sídliště....
Každopádně nebudu trhat partu, asi to risknu
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi