bude to treba jeste projednat.
pro ostravu je plus vzdalenost, ale to je tak asi vse
Lucky tobe to je vlastne jedno jestli ova nebo prerov mas to na obe strany stejne ne?
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
chtelo by to neco v komornim duchu bez vetsich financnich naroku, protoze dalsi vykend je sraz vsech srazu www.tuningparty.cz rock
tam jedu od patku az do nedele.
zatim se priklanim k prerovu. ale asi ne na noc
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
Mr. Yaris píše:No já to vidím taky na Libros + další víkend Hradec. Doufám, že stihnu alespoň trochu poskládat auto. Venek bude, ale vnitřek vypadá jak v závoďáku.
Alespoň to dobře pojede néé Váha je nejdůležitěší z nejdůležitějších na sprintech..a v Hradci zkusíš Vmax
Jo, ale abych se s litrovkou vyrovnal třeba Tomovi tak by to auto muselo vážit tak 28 kg Nene, já to mám spíš pro oko. A maximálku mám 193km/h (podle tachometru a z kopečku)
Mr. Yaris píše:Jo, ale abych se s litrovkou vyrovnal třeba Tomovi tak by to auto muselo vážit tak 28 kg Nene, já to mám spíš pro oko. A maximálku mám 193km/h (podle tachometru a z kopečku)
Já 180km/h....ale z trošku většího kopce
A kdybych se chtěl vyrovnat Tomovi,tak bych to musel hodit z Macochy
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
v sobotu tusim (4.6.2005) se na rondlu u Kauflandu stal mensi incident
Kamos co ma moji byvalou Vectru 2.5 V6 s ni jel a u Obchodky predjel modrou vytunenou skodarnu.
Ridic to pry neunesl a na rondlu u Kauflandu se ho snazil predjet a nejak to nezvladl a dostal smyk a narazil elektronama do obrubniku (byla to pry pekna pecka) - pak nastvane mlatil pestma do volantu .................................. hmm vytunenych modrych skodovek tu nejezdi moc
Nejaky tip bych mel ale nechci nikoho nastvat
Prizna se nekdo ?
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
TK končí,a znamej se na mě vy....Ještě nedávno nebyl žadný problém,a najednou o tuningu nechce slyšet..... Každopádně muj vůz tam nesmí,takže kdyby někdo měl nějaké možné řešení,tak napište,a ja se ozvu.........zatím dikes
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
felda píše: TK končí,a znamej se na mě vy....Ještě nedávno nebyl žadný problém,a najednou o tuningu nechce slyšet..... Každopádně muj vůz tam nesmí,takže kdyby někdo měl nějaké možné řešení,tak napište,a ja se ozvu.........zatím dikes
Adam CCCO by mel mit pro tebe reseni
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem