Od tebe to sedí, bludičko. Bez telefonu se nedostaneš ani z Ostravyfelda píše:Zrádci...já jedu s Jarysem na libros,musím,on by tam sám netrefil
Jinač Hradec beru jako společnou akci roku

Moderátor: Dave0401
Od tebe to sedí, bludičko. Bez telefonu se nedostaneš ani z Ostravyfelda píše:Zrádci...já jedu s Jarysem na libros,musím,on by tam sám netrefil
Jinač Hradec beru jako společnou akci roku
JJ diky Rudo za vyzvednuti poharku (byl jsem v Orlove 17:45 a prijet tak 15 minut pozdeji tak to nerozchodim)Dolph píše:Sly: Měl jsem být první, ale první dva místa obsadily golfy 4 s turbem...tak nevím a třetí místo byl kadett GSI kterého jsem 2x podělal tak o dvě délky...čekám na oficalní výsledky, ale nervy jsem měl.
Ale na podium jsem si stejně zašel vyzvednout pohár pro tomokinga za první místo a tímto mu také gratuluji.
Jinak byly tam dvě nehody. První jsem se téměř účastnil, když to borec našil do auta, které stálo metr od mého! To je tak když někdo dělá něco co neumí a dělá to tam kde nemá.
Druhá byla, že to napral do plotu, kterým bylo ohraničeno letiště... Takové lidi bych na srazy ani nepouštěl.
Později přidám také foto.
Libros byl nezapomenutelný,opravdu výstižné slovoMr. Yaris píše:S Feldátorem jsme byli v Librosu, bylo to taky nezapomenutelné
admine muzes zjisti IP adresu toho prispevovatele .... za toho curaka by si zaslouzil na drzkuANTITUNER píše:VSICHNI JSTE STEJNY CURACI
Souhlasím stebou Feldo, byl to maras. Až budu doma, tak dám nějakou fotku pro výstrahu, teď jsem v rachotě tak to nejdefelda píše:Libros byl nezapomenutelný,opravdu výstižné slovoMr. Yaris píše:S Feldátorem jsme byli v Librosu, bylo to taky nezapomenutelnéUž asi nikdy v životě,příště radši budu sedět doma
Připadalo mi to jako sraz Stš shnilíchtuzingovýchškodylaků,kterých tam bohužel bylo více než pěkných upravených aut
jarys by mohl hodit nějaké foto......