Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
jo ale to je mantzel powerbox a mantzel enom pro oply. sam newim co je to ten powerbox shanim o tom informace mrte dlouho mam jenom nejaky nemecky plany etc.milde11 píše:jj jak říkáte objem nenahradím ničím.já chtěl jen pár koníků navíc.výfuk už mám, takže teď asi kit sání no a ty svody přidaj taky něco nahoru a kolik tak stojí solidnía co ten powebox? psal mi tu boreček že má na 1.4 corse 142 koní přes powerbox a ještě nějaký úpravy,ale ten je asi dost mastný
ale za jakou cenuH1 píše:... objem lze nahradit vyššími otáčkami nebo přeplňovánímFiesta píše:nebo 2.5...hihih..nojono objem nicim nenahradis,hold se smir s tim ze to bude stat akorad hodne penez a vysledek nebude stat za to...teda pokud do toho neplanujes vrazit 500 000,-............
sem myslel že se bavíme o principu zvyšovani výkonu a ne o penězíchFiesta píše:ale za jakou cenuH1 píše:... objem lze nahradit vyššími otáčkami nebo přeplňovánímFiesta píše:nebo 2.5...hihih..nojono objem nicim nenahradis,hold se smir s tim ze to bude stat akorad hodne penez a vysledek nebude stat za to...teda pokud do toho neplanujes vrazit 500 000,-............je mi jasny ze z 1.6 se da dostat 250 kobyl ale vetsinou tato uprava 2x prevysuje cenu upravovaneho vozu.....
sem myslel že se bavíme o principu zvyšovani výkonu a ne o penězíchale za jakou cenuje mi jasny ze z 1.6 se da dostat 250 kobyl ale vetsinou tato uprava 2x prevysuje cenu upravovaneho vozu.....
142hp z 1.4? hehe lol to uz na tom motore bude originalny len blokFiesta píše: Citace.....
jj jak říkáte objem nenahradím ničím.já chtěl jen pár koníků navíc.výfuk už mám, takže teď asi kit sání no a ty svody přidaj taky něco nahoru a kolik tak stojí solidní a co ten powebox? psal mi tu boreček že má na 1.4 corse 142 koní přes powerbox a ještě nějaký úpravy,ale ten je asi dost mastný
vse je o penezich...proc se o tom bavit a rikat jaky by to bylo kdyz na to nejsou penize![]()
Jinak IVANE....nektery chlapky z SAS obdivuju......jsou to machri