Ukradeno Mitsu Colt - Už se našlo :-(
Doslova a do pismene jsou to KURVY !!!!!!! Dnes v noci jednomu clenovi Tuning Clubu Brno vykradli Octavku
pred tydnem kamosovi ukradli CRX-ko, jeho kamosovi Civica a moji tete ukradli Mazdu 323F... sekat ruce a nohy rezat nad kolenama cura*um !!!

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to nasere, bych je vsechny pozabijel..., je mi te lito, a doufam, ze se auto v poradku najde

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Kontaktovat uživatele:

Naposledy upravil(a) TURBO_KrteK dne 23 čer 2005 13:59, celkem upraveno 1 x.
Opel Vectra C Caravan 2.0 DTI, BMW e36 325i Coupe, BMW e30 325i Cabrio
Dal jsem to na www.autorevue.cz www.daewooclub.com www.hyundaiclub.net a jeste jsem to poslal "par" lidem z prace mailem a pak vsem 2000 clenu tohoto fora, snad aspon i mala informace povede k nalezeni, kola vem cert, jasne, byly drahy, ale lepsi to mit na spalkach nez uz auto nikdy nevidet. Vzdyt ses s nim ani nerozloucil...
v noci z 22. na 23. neni stejný jako v noci mezi 22.00 a 23.00Ritchma píše:Že by auto odtahovali zrovna mezi desátou a jedenátctou v noci jo? Ale taky bych to radši zkusil. Nějak nechápu kdo by takový auto krad. Je mi tě líto, nedokážu si představit ten šok přijít na místo kde bylo auto a nenajít ho tam

jinak je fakt, ze s takouhle barvou by si asi trochu nabehli a neni to VW koncern aby to slo na díly ..... spíš to nějaký tataři vzali na malou projížďku a za čas se najde někde na dvoře nebo parkovišti ...snad.
Jinak když jsem měl Alfu tak mě to tak netrapilo, ale když jsem teď koupil Passata tak jsem ho už taky radši pojistil....
||| PRODEJ & VÝKUP ALU KOL, PNEU a PLECHOVÝCH DISKŮ ||| DENNĚ AKTUALIZOVÁNO !
http://WWW.ALUBAZAR.CZ *** tel/sms/mms : 604 533 997
http://WWW.ALUBAZAR.CZ *** tel/sms/mms : 604 533 997
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
auta v takovýmhle stavu se dost často kradou na objednávku ... mě ukradly takhle Probe 1 - 3 tejdny nic a pak se začaly objevovat hlášky od kluků, že ho sem tam zahlídli no až sem ho zahlídl na parkovišti já a bylo zpět moje 

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Kruci, to sem to nějak blbě přečet. No je to divný krást takový auto. A kdy by si objednával krádež takovýho auta?vomy píše:v noci z 22. na 23. neni stejný jako v noci mezi 22.00 a 23.00Ritchma píše:Že by auto odtahovali zrovna mezi desátou a jedenátctou v noci jo? Ale taky bych to radši zkusil. Nějak nechápu kdo by takový auto krad. Je mi tě líto, nedokážu si představit ten šok přijít na místo kde bylo auto a nenajít ho tam![]()
jinak je fakt, ze s takouhle barvou by si asi trochu nabehli a neni to VW koncern aby to slo na díly ..... spíš to nějaký tataři vzali na malou projížďku a za čas se najde někde na dvoře nebo parkovišti ...snad.
Jinak když jsem měl Alfu tak mě to tak netrapilo, ale když jsem teď koupil Passata tak jsem ho už taky radši pojistil....
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
- Kontaktovat uživatele:
kdyby na spalkach, dnes sem videl jedno polozene na kotoucich ....milosh píše:Dal jsem to na www.autorevue.cz www.daewooclub.com www.hyundaiclub.net a jeste jsem to poslal "par" lidem z prace mailem a pak vsem 2000 clenu tohoto fora, snad aspon i mala informace povede k nalezeni, kola vem cert, jasne, byly drahy, ale lepsi to mit na spalkach nez uz auto nikdy nevidet. Vzdyt ses s nim ani nerozloucil...

Opel Vectra C Caravan 2.0 DTI, BMW e36 325i Coupe, BMW e30 325i Cabrio
No právě, to auto mělo cenu max. 40000, ty peníze který sem toho dal nehrajou roli, možnost že by se v tom někdo chtěl svézt pro zábavu se mi taky moc nezdá když to neni žádná raketa, spíš si fakt myslim že chtěli kola a protože jim to v kopci nešlo zvednout na hever tak s tim někam odjeli kde to budou moct v klidu sundat a auto tam pak nechajRitchma píše:Kruci, to sem to nějak blbě přečet. No je to divný krást takový auto. A kdy by si objednával krádež takovýho auta?

A to sem si tam chtěl dát od Komára alarm, třeba by se to nestalo to sou věci tohle a jako perličku sem si včera večer čet v novinách co vydává praha 8 článek o krádežích aut

- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele: