Rally Bohemia 1.-3.7.2005
Moderátor: Bohuš
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rally Bohemia 1.-3.7.2005
jedete nekdo??
http://www.rally-bohemia.cz/2005/index_ ... koko=1&x=1
http://www.rally-bohemia.cz/2005/index_ ... koko=1&x=1
- Hašan
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem byl loni například v Alšovicích na tom prudkym sjezdu dolu mezi barakama, ale ten se bohužel letos nejede. Pak na Vrkáčích tam je skok tam se letos jede. No a další a další...Baurak píše:loni jsme se motali kolem zeleznyho brodu a turnova v tech mistech a bylo to paradniHašan píše:Sobotní si nenech ujít jsou tady v Jablonci, Liberci skvělá místa...Baurak píše:no ja jedu urcite na nedelni a kdyz bude cas tak i v sobotu![]()
Už se těšim...
A co Rally Deutschland? Chystáš se???
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj tak kdyz si rek Alšovice tak tam jsme presne byli uplne dole je tam vracecka ale takova tahlejsi tak tam jsem byli...Hašan píše:Já jsem byl loni například v Alšovicích na tom prudkym sjezdu dolu mezi barakama, ale ten se bohužel letos nejede. Pak na Vrkáčích tam je skok tam se letos jede. No a další a další...Baurak píše:loni jsme se motali kolem zeleznyho brodu a turnova v tech mistech a bylo to paradniHašan píše: Sobotní si nenech ujít jsou tady v Jablonci, Liberci skvělá místa...![]()
Už se těšim...
A co Rally Deutschland? Chystáš se???
jinak o tom nemecku celkem uvazuju ale potreboval bych od nekoho vedet nejaky atraktivni mista jinak to nema moc cenu

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jsem ted zjistil ze mam sobotu zabitou coz me strasne sereHašan píše:já si myslim, že kdybys ses k nám připojil tak skoukneš hezký místa. já jedu s Bráchou a máme sraz s kámošema na hranicích jede asi takovejch 15 aut.Baurak píše: jinak o tom nemecku celkem uvazuju ale potreboval bych od nekoho vedet nejaky atraktivni mista jinak to nema moc cenu

tak ze jdu pouze v nedeli...
skoda rad bych se pridal aby jste me ukazali atraktivni mista...
diky za nabidku a snad priste

- milos
- Kontaktovat uživatele:
Dneska sem se byl mrknout v sosnovy, pocasi uplne na h.... , lidi tak akorat, vstupny 250
, parkoviste na poli... Jinak pekny, to pocasi docela smazalo rozdil mezi tridama takze ani feldy moc nezaostavaly...
Jeste ted mam hlinu v ocich, stali jsme na tribune v zatacce za rovinkou, Kopecky tam vlit super stylem, akorat na tribunu letelo nekolik kolecek hliny a kamenu... zadnej sutr nikoho netrefil. No ale diky tomu ze jsem mel na sobe vrstvu bordelu tak sem nevidel co tam blbnul Vojtech. Videl jsem ho az s PZ rafkem v pr... a zadek docela pocuchanej. Dojel skoro cely dve kola s PZ pneu a casti rafku narvanou v podbehu a tocil se jen stred kola... Jinak 1.Kopecky pojel 2.Pecha o par desetin (nejeli spolu) a hned za nima tusim nejaky subarko (N)

Jeste ted mam hlinu v ocich, stali jsme na tribune v zatacce za rovinkou, Kopecky tam vlit super stylem, akorat na tribunu letelo nekolik kolecek hliny a kamenu... zadnej sutr nikoho netrefil. No ale diky tomu ze jsem mel na sobe vrstvu bordelu tak sem nevidel co tam blbnul Vojtech. Videl jsem ho az s PZ rafkem v pr... a zadek docela pocuchanej. Dojel skoro cely dve kola s PZ pneu a casti rafku narvanou v podbehu a tocil se jen stred kola... Jinak 1.Kopecky pojel 2.Pecha o par desetin (nejeli spolu) a hned za nima tusim nejaky subarko (N)
taky jsem si nevybral dobrý zatáčky, šel jsem s klukama z liberce tak jsem myslel že to mají vychytaný a bohužel, ráno klouzačka na vodě a v tý zatáčce nejel bokem ani emil ani historici, byla z kopce tak to ani dost dobře nešlo. odpo jen příjezd, otočení volantem a odjezd, nic moc... minulej rok jsem si vybíral místa sám a udělám to i příště.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.