autokosmetika pro palubní desku
autokosmetika pro palubní desku
Potřebuju poradit ohledně kosmetiky pro palubku. Sháním nějaký přípravek, aby ta palubka oživla a byla taková jako "mastná". Prostě aby měla lesk nějakou dobu. Nevíte o něčem? Díky
Renault 5 GTE, Alfa Romeo 156 2.4 JTD
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba Coyote má Cockpit spray, ale to podle mě zůstane matný. Pak maj různý vůně
a ty ti nechaj lesklej povrch. Nabízí vůně: citron, jablko vanilka a lesí vůně
Pak má asi něco i sonax, ale na jejich stránkách je prd

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Už jsem zkoušel něco od Sonaxu, ale je to na nic. Zůstane to matné a dělá to takové bílé flekyBrutus píše:Tak třeba Coyote má Cockpit spray, ale to podle mě zůstane matný. Pak maj různý vůněa ty ti nechaj lesklej povrch. Nabízí vůně: citron, jablko vanilka a lesí vůně

- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S tim coyotem (vanilkovým) sme dělali georgovo bago a je to úplně v pohodě - lesklý bez fleků a voníGTE píše:Už jsem zkoušel něco od Sonaxu, ale je to na nic. Zůstane to matné a dělá to takové bílé flekyBrutus píše:Tak třeba Coyote má Cockpit spray, ale to podle mě zůstane matný. Pak maj různý vůněa ty ti nechaj lesklej povrch. Nabízí vůně: citron, jablko vanilka a lesí vůně

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Kolik stojí ten Coyote - lesklý?Brutus píše:S tim coyotem (vanilkovým) sme dělali georgovo bago a je to úplně v pohodě - lesklý bez fleků a voníGTE píše:Už jsem zkoušel něco od Sonaxu, ale je to na nic. Zůstane to matné a dělá to takové bílé flekyBrutus píše:Tak třeba Coyote má Cockpit spray, ale to podle mě zůstane matný. Pak maj různý vůněa ty ti nechaj lesklej povrch. Nabízí vůně: citron, jablko vanilka a lesí vůně
taky ho pouzivam je dost good cena asi 90kcGTE píše:Kolik stojí ten Coyote - lesklý?Brutus píše:S tim coyotem (vanilkovým) sme dělali georgovo bago a je to úplně v pohodě - lesklý bez fleků a voníGTE píše: Už jsem zkoušel něco od Sonaxu, ale je to na nic. Zůstane to matné a dělá to takové bílé fleky
Zatím díky. Vyzkouším ten Coyote, který doporučujete.Bulda píše:taky ho pouzivam je dost good cena asi 90kcGTE píše:Kolik stojí ten Coyote - lesklý?Brutus píše:S tim coyotem (vanilkovým) sme dělali georgovo bago a je to úplně v pohodě - lesklý bez fleků a voní