zkušenoti s koly ALUTEC
- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele:
zkušenoti s koly ALUTEC
chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s výrobcem kol alutec. Chtěl bych od nich leštěný ráfky, ale tuto firmu moc neznám... Nevíte něco,nějaké zkušenosti s jejími výrobky, děkuji
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Taky jezdím na Alutecu. Už jsem měl bohužel i to potěšení s autem jít do pole, naštěstí jen ohlé pravé rameno a pohlé (nikoliv prasklé) kolo mimo osu. Tam by to ovšem nevydrželo žádné, putoval jsem tam asi po dvoumetrovém břehu se solidním sklonem, než jsem skončil na rovné ploše. Ač tomu už nikdo nevěřil (včetně mě), kolo je vyrovnané. Sice ho mám v záloze na rezervu, ale i podle elektronické váhy je OK.
Special thanx to Pneuservis Kopecký ValMez. Můj verdikt - jednoznačně doporučuju.
Special thanx to Pneuservis Kopecký ValMez. Můj verdikt - jednoznačně doporučuju.
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele:
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
OZ Rally to není, ale oproti jiným mi nepřipadají těžké. Na váhu jsem je nedával, takový nadšenec nejsem...Martin IV. píše:tak vidím samé kladné ohlasy!!!
Ještě takovou otázečku.. Když jsou tak pevný, nezvyšuje to zbytečně jejich hmotnost?

www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
TUNING CLUB VSETÍN