Wastegate Turbo - porucha
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Wastegate Turbo - porucha
Zdravim, vyskytl se mi problem. Zakupil sem motor 1.8T. A po sundání vejfucku se mi vysypal přepouštěcí ventil. Řešil to někdo? Napadá vás řešení problemu?Zkusím, to nějak utěsnit a použít venkovní běžně prodávaný. Nebo nějakou pěknou instruktáž montáže přepouštěcího ventilu Díky.... Problem je zachycen na fotce(pro laiky vlevo)
- Přílohy
-
- 113-1311_IMG.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 841 x
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neni to BOV ale wastegate, jen pro upresneni pojmu
Venkovni wastegate je pouzivan na vetsi turba, na tech mensich ma vic nevyhod nez vyhod. A venkovni se navaruji na svody takze by bylo hodne prace.... Zkus to dat firmam specializujici se na turba, napr. www.specialturbo.cz . Od nich mame repasnute 2 turba na Supru a zatim drzi fakt dobre

Venkovni wastegate je pouzivan na vetsi turba, na tech mensich ma vic nevyhod nez vyhod. A venkovni se navaruji na svody takze by bylo hodne prace.... Zkus to dat firmam specializujici se na turba, napr. www.specialturbo.cz . Od nich mame repasnute 2 turba na Supru a zatim drzi fakt dobre

- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mám doma tenhle housing - je to K03 z A3 1.8T shodný s octavií nebo golfem, podle tvé fotky je tvé turbo buď z motoru napříč - Passat, A4 nebo K04 z TT nebo S3. K04 mám doma kompletní, ale cena už by byla vyšší

real tuning by Taboo
Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,