Tlumiče HP Sporting
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Tlumiče HP Sporting
http://www.hpsporting.cz/sporting.htm chci kupovat tak do 3 měsíců tyhle tlumiče. Co mi o tom řeknete? Klady, zápory, zkušenosti? Dají se sehnat i levnějc?
za tu cenu jsou dobrý na civilní ježdění stačí ale na nějaký hobby závody to není .Tady je foto kamošova pick-upa dost sníženýho,podvozek od HP cena 25 000Kč
- Přílohy
-
- pick-up v akci.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1407 x
Naposledy upravil(a) Paul T dne 06 črc 2005 23:56, celkem upraveno 1 x.
ja sem si u nich nechal delat podvozek na zakazku. Prines sem jim tam origo tlumice, rek sem ze chci takovyhle snizeni oproti origo s moznosti stelovani, tvrdy, ale aby se stim dalo jezdit po nasich silnicich
, moznost s usazenim do uni-ball, kdykoli moznost zmekcit, ztvrdit, jiny pruziny,atd. cena za přední+zadní 24.000,- bez DPH. Super jednani, sice to trvalo trochu dyl, ale musej delat prednostne pro zavodniky, takze to chce trpelivost 

mel sem je na fa, a spokojenost maximální.. nikdy predtim sem v seriovce nejezdil, tak mi to prislo normalni, ale jak sem se svezl poprvy v nynejsim golfu, byl jsem z toho docela vydešenej
jak se to naklani, jak to vubec nedrží a plave to. ten podvozek je šíleně znát - s fa jsem se tolik nebal jako s timhle. I při rychlostech kolem 180 to krasne drželo stopu.
Docela často jezdim v lbc po dalnici a tam v jedny zatacce (u aralu - pro liberecáky) je takovej hup o kterym jsem ani nevedel dokud jsem tudy nejel v golfu a nevyneslo me to málem do sovdidel
takže mohu jen dopručit
samozrejme ve spojeni se širšíma kolama ( já mel 185/60 14")
myslim si že kdyby se takovy podvozky davali do seriovek, ubylo by bouracek.

Docela často jezdim v lbc po dalnici a tam v jedny zatacce (u aralu - pro liberecáky) je takovej hup o kterym jsem ani nevedel dokud jsem tudy nejel v golfu a nevyneslo me to málem do sovdidel
takže mohu jen dopručit

myslim si že kdyby se takovy podvozky davali do seriovek, ubylo by bouracek.
na www.speedpro.cz maj ten podvozek za 9,9k
- JardaSpider