Mitsubishi Eclipse 1.generace 90-94

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Mad Chick
Kontaktovat uživatele:

Mitsubishi Eclipse 1.generace 90-94

Příspěvek od Mad Chick »

Zdravím pánové, moje otázka se tuningu až tolik nedotýká , ale věřím, že někdo poradí. Velice se mi zamlouvá M. Eclipse 1. generace, chtěl bych se zeptat jak je to se spolehlivostí a s jízdními výkony (2.0 bez turba). Dá se dodatečně tímto turbem dovybavit? Dají se u nás sehnat na tuhle kárku nějaké tun. díly (air intake, podvozek...) zatim sem toho po e-shopech moc neviděl. Předem díky za odpovědi

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Dovybavovat turbem auto, které se již dá s turbomotorem koupit je nesmysl a navíc náklady na přestavbu by byly velmi vysoké! Pokud se ti jedná o bodykit nebo nějaké plasty tak tohle určitě není dobrá volba, protože na tento typ se toho dělá minimálně spíš na tu druhou generaci, ale ta je cenově úplně jinde.
real tuning by Taboo 8) Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,

Mad Chick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mad Chick »

O plasty nemám zájem spíš mi šlo o podvozkové a motorové komponenty

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

u nas tezko...ale tady na foru je registrovan (bohuzel uz neni moc aktivni) uzivatel Taboo...je to chlapik z USA ktery se primo mysakama zabyva a je na ne da se rici odbornik. Zkus ho kontaktovat treba mailem nebo SZ, myslim ze by byl schopen poslat ti klidne 400 konovej turbo motor primo z USA.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Benelli_2000
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benelli_2000 »

A nebo se zeprej usera s nickem Street-racer, jaxem pochytil tak dělá do japonců a poradit by mohl. Pokud se nepletu, tak i dováží díly a staví auta, ale nbij mě, esli se pletu :D

street.racer
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od street.racer »

Mitsu Eclipse je bohuzel auto ktere se neprodavalo v JPN, presto ze je od Japonske automobilky Mistubishi. Tudiz moc toho o Eclipse nevim, ale pokud se nemylim tak ma motor 4G63 (identicky s Lancer EVOLUTION) cili je moznost tam dat jety turbo motor napr. z EVO6. Cenove okolo 60tis. czk.
Pokud se mylim, opravte me pls :)

Benelli_2000: Mas pravdu, nepletes se :lol: Ale jestli jsem poradil, tezko rici :D

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 08 srp 2014 16:23, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

street.racer
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od street.racer »

Taboo píše:
street.racer píše:je moznost tam dat jety turbo motor napr. z EVO6
Ne. V porovnani s Eclipsi je ten 4G63 je v EVO otoceny 180 stupnu (od Evo 3 nahoru).
:wink:

Mad Chick,
Posli mi SZ - jestli chces.
Tak a jsem zase o neco chytrejsi, thnx :lol:

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“