aha tak to ja to mam asi tak 500 km jen tam tak to asi nema cenu a byl by jsi ochoten tam odtad neco privezt? jaky jsou ceny? co jsis poridil a za kolik?
no problem je v tom,ze mam male auto ...
ale ceny :
vse na seat ibiza 93 cena v polsku/u nas
predni sklo 1000/4500
predni tuning naraznik 2000/5500
zadni tuning naraznik 1500/4500
prahy tuning 1000/4000
tendle naraznik se normalne u nas prodava,je to nejdrazsi co sezenes na seat ibiza (presne na tento typ) .. u nas stoji 5500 ... tam me stal necele 2 tisice ...
ne,je to seat ibiza r93 1,8 benzin .. komplet elektrika
dik .. jeste to neni ani z poloviny hotove,dneska tam dam ty prahy a zadek, pak jeste kridlo , dokitovat a cele do cerne barvy + folie na okna cerne a bude to SUPER KARA
obcanka staci,ale radeji pasy,ja je beru pokazde
Naposledy upravil(a) sgames dne 08 črc 2005 12:40, celkem upraveno 1 x.
jasny znam to auti je na dlouho a hodneee moc prace a penez. no skoda ze mas male auto a ze je to tak daleko holt smula no. ale diky moc za informace a foto
zdar,tak jsem byl dneska prizkouset ty prahy a ten zadni naraznik ...
zadni naraznik pasne jako ulity,ale mam problem s prahama . ikdyz jsou to ocividne prahy (jako vse co uz mam koupene) na seata, tak se mi zda ze tam nejak nepasujou , musi se nejak orezavat nebo neco ?? ono totiz to je tak :
auto je ze spodu logicky rovne zejo ? proste mezi prednimi a zadnimi koly je rovina ... ale ty prahy co mam 1) cast kterou se maji prilepit k autu je rovina,ale na obou koncich je vystoupla,proto kdyz je pridelam k autu zespodu,tak to drzi jen na bokach a uprostred je temer 10cm mezera temet po cele delce prahu a za2) mi , pokud to udelam tak jak popisuju, napusujou "opisy kruznice kol" neboli to proste nelicuje ... jen pro jistotu se ptam :
prahy se normalne vetmou a prilepi proste ze SPODU na auto ?? nebo jsem magor a nejak jsem to nepochopil ?
aha,jak ted zkoumam,tak ono to je asi tak,ze ty prahy s musi nariznout nejak, a presne jako by nalicovat na puvodni prahy auta ?jako by presne je tam priplacnou , jako formicka na babovku ?
nebo je prilepit cele tak jak jsou proste pod auto ?? to je blbost ne ?
prahy se vetsinou lepi lepidlem na okna...takova cerna sra*ka....a pro sychr(tak sem to delal na kamosovim aute) zespodu prahu namontovat plisky ve tvaru C....spodni pridelas k prahu (spileru) a vrchni cast k puvodnimu prahu (plechovemu) a melo by to stacit
Fiesta píše:prahy se vetsinou lepi lepidlem na okna...takova cerna sra*ka....a pro sychr(tak sem to delal na kamosovim aute) zespodu prahu namontovat plisky ve tvaru C....spodni pridelas k prahu (spileru) a vrchni cast k puvodnimu prahu (plechovemu) a melo by to stacit
jo to lepidlo mam,ale jde o to,jestli je vzit tak jak je mam(v podstate tvar pisena C jako vylisek) a normalne je prilepit ze spodu na auto ? pokud ano,tak mi tam opravdu nepasujou,
a nebo
uriznout tu jejich vrchni cast,at mam jen takove L jakoby,ktere pripasuju presne na na bok puvodniho auta ... jestli si rozumime ?
no to je prave to,co me zarazi .. zkratka :
kdyz je vezmi a dam pod auto, prilehaji k autu jen na konci na zacatku , uprostred je po cele delce cca 6cm mezera mezi autem a prahy (protoze oba konce novych prahu jsou vystouple cca prave o tech 6 cm,takze se dotykaji jen na krajich a zbytek lita)
no ta horni strana kdyz je prilozis k autu by mela nebyt ve vzduchu ale jakoby licovat na originalnich prazich at je mas plastove nebo ne. Spodek o ten tak nejde ten byva tvarove rozmanitej ale vrsek je pece rovnej ne?
na ty fotce vidim ze spodek je uprostred troisku vic ve vzduchu nez konce ale to je normalni. hlavni je jetstli Ti sedi nahore a na koncich. spodek neresit