Zadne kotucove brzdy R136

Moderátoři: Fazeey, tholis

Odpovědět
Beto

Zadne kotucove brzdy R136

Příspěvek od Beto »

Chcel by som nejake plany na kotucove brzdy na skodu rapid 136. Neviete poradit kde to hladat na internete alebo nejake vase vlastne navrhy a doporucenia diky.

Obrázek
Obrázek

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

vim..ale chlape zamysli se....myslis ze ti to na neco bude u tohoto rapida....ten ted poterbuje uplne neco jinyho nez kotoucovky dozadu....

vypadaj takto:
Obrázek
VW PASSAT B5

Beto

Příspěvek od Beto »

Nazdar, mne bubnove brzdy vobec nebrzdia hoci dam nove oblozenie tak preto chcem skusit kotucaky. Dik za obrazok, nemas nahodou ich viac a potrobnejsi popis?

Honza.net
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza.net »

Potřebný info máš tu: http://skoda-upravy.wz.cz/main/index.php
ale bejt tebou, nejdřív pořeším tu kastli.. nevypadá že by nebyla prohnilá. K těm bubnům dej nové obložení, vetší prasátko a je to :D
BMW e39

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Beto píše:Nazdar, mne bubnove brzdy vobec nebrzdia hoci dam nove oblozenie tak preto chcem skusit kotucaky. Dik za obrazok, nemas nahodou ich viac a potrobnejsi popis?
no oblozenim to taky bejt nemusi....muzou byt v haji prasatka, bubny a plno dalsiho....

Koluouce te vyjdou tak na 5 000,- ....a to si myslim ze je v tvem pripade prednejsi ta kastle....jinak pokud mas ve predu 2 pistkove trmeny tak bych do zadu nedaval kotouce.....protoze nejezdis vrchy ci rally tak to ani nepoznas ....
VW PASSAT B5

Honza.net
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza.net »

Přesně tak, dopředu chlazený kotouče a čtyřpístky, vzadu bubny s většíma prasátkama (tak sem to měl já na šáde)..
BMW e39

Janek

Příspěvek od Janek »

Jak psali kluci nejdřív udělej tu kastli nevypadá nijak vábně a pak jestli budeš mít zrepasovaný třmeny a nový nebo stažený kotouče a nový desky vepředu a nový bubny s paknama i 22" prasátka pak to musí brzdit.Jo a vyměň si kapalinu časem se v ní tvoří voda a pak stojí za hov..
Škoda Rapid 130
Žádný GARDE!! :)

ejoty

Příspěvek od ejoty »

Mě zadni bubny taky na hovno brzdej, ale kdyz na to solidne dupnu tak predni mi to ubrzdi s prehledem.

Odpovědět

Zpět na „ŠKODA scene“