pokud to neni extremni hluboky tak TEMPO ( a kdo rekne ne, tak snim v zivote nedelal nebo ma levy ruce)..
Dalsi moznost koupit korekcni tycinku a pak prelestit..
Lobo píše:pokud to neni extremni hluboky tak TEMPO ( a kdo rekne ne, tak snim v zivote nedelal nebo ma levy ruce)..
Tempo a metalíza tak to nééééé Už jsem to zkoušel,a ne jednou....na normální lak super,ale na metlu ne
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Lobo píše:pokud to neni extremni hluboky tak TEMPO ( a kdo rekne ne, tak snim v zivote nedelal nebo ma levy ruce)..
Tempo a metalíza tak to nééééé Už jsem to zkoušel,a ne jednou....na normální lak super,ale na metlu ne
tak to je potom nesikovnost, ja tempoval jak metlu tak normal a nejmensi problem...
O jakym tempu se bavis ty?jsou 2druhy, jeden na "stare a zasle laky" v takovy cerveny krabce a druhej v bily a ten je na nove laky...
Tak s kterym si to delal?
Lobo - stejne mi to porad vrta hlavou - co je to to TEMPO?? Jak to vypada, kolik to stoji a kde to sezenu?? Jak to funguje?? Je to neco jako brusna pasta??
Audi 80 Cabrio, OZ Futura, Cognac leather, EX: VW Golf III GTI TDI 20 Jahre, BBS RS722, VW Golf II GTI Edition One, BBS RS001, RECARO leather
Ja bych s takovym skrabancem do lakovny nesel - spousta prachu v lufte. Zkus tempo nebo tu tycinku - bohate to staci. Ja se s tim neparam - stejne casem pribude dalsi sram
Ford Probe 2.5 GT 93, MTX, OBX Headers + Custom 2.4" Exhaust, 16" Wheels, 225/50 Tyres, Tesla Wires
tempo je super na stary laky a spis na obyc nez na metlu....na mojem aute mi tempo nepomohlo, ale aspon nic nezkazilo, ale tatovy bilou barvu suprove prozarilo....
Fiat Bravo 1,8GT - na díly...
Fiat Brava 1,8GT - pracant
Jaky tempo ? Jakou tycinku ? co to je hodte mi sem nazov ..taky mam par skrabancov...a skalky taky no...
1. Voklswagen Passat 1.6D kultkár
2. Audi 100 2.3E 136k/180Nm ( Treser parts )
3. Audi V8 (4,2) 285k/400Nm (S6 wheels)
4.Audi 90 2,3 20v netahne ale presto 125kw/220Nm
5. Audi Coupe 2.8 V6 Quattro
Sry že obnovuji staré téma ale potřeboval bych radu.
Jeden chlápek si ke mě dal malinko vypucovat auto.Ted reším problém jaké TEMPO použít na karoseriji.Lak navypadá tak zašle dokonce se i leskne.Ale přece jenom je to Astra z 92 roku výroby.Poradtě jestli TEMPO mám použít, aby to mělo ten správný efekt