Je to Suzuki GN80 r.v. 88, 80ccm, 9kw/12,5k, 5 rychlostní a 110km/h to letí

Lobo píše:zajimava skladacka...
Ty jo tak se na tom snad maka ne? tedkonc Honza (suprista) jede za Idaho a budou na Idahovy supre taky makat aby jezdila, uz se tesim az bude zase kolona super na silnici aaaaachFray píše:Ale no tak, panove. Me auto je taky v hroznym stavu, koupil jsem to za vsechny penize ktere jsem mel a mam z nej radost, i kdyz je to pojizdne vrakoviste (ehm, ted vlastne jeste nepojizdne)
Ful support Trhyy
Ja bohuzel cekam stale na penizeEU_CZE_KILLER píše:Ty jo tak se na tom snad maka ne? tedkonc Honza (suprista) jede za Idaho a budou na Idahovy supre taky makat aby jezdila, uz se tesim az bude zase kolona super na silnici aaaaachFray píše:Ale no tak, panove. Me auto je taky v hroznym stavu, koupil jsem to za vsechny penize ktere jsem mel a mam z nej radost, i kdyz je to pojizdne vrakoviste (ehm, ted vlastne jeste nepojizdne)
Ful support Trhyy
Komu jsi ji pujcil? prezdivka nebo tak neco a ta tvoje teda nejak jezdi nebo co? Suprista neco rikal ale nejak jsem ho nepobralFray píše:Ja bohuzel cekam stale na penizeEU_CZE_KILLER píše:Ty jo tak se na tom snad maka ne? tedkonc Honza (suprista) jede za Idaho a budou na Idahovy supre taky makat aby jezdila, uz se tesim az bude zase kolona super na silnici aaaaachFray píše:Ale no tak, panove. Me auto je taky v hroznym stavu, koupil jsem to za vsechny penize ktere jsem mel a mam z nej radost, i kdyz je to pojizdne vrakoviste (ehm, ted vlastne jeste nepojizdne)
Ful support TrhyyTakze se zatim nedela a radeji sem Supru pujcil kamaradovi, kterej zkousi svou supru (jemu se prehriva tak zkousel chladic) Alespon je ted nekde v garazi
Pujcil jsem ji Scifimu, asi ho znat nebudes. Ta ma Supra nejezdi, uz jsem ji nepojizdnou koupil:( Ale to vis, byla levna na pojizdnou sem nemel. Ale treba uz brzo budou penizky na opravu, doufamEU_CZE_KILLER píše:Komu jsi ji pujcil? prezdivka nebo tak neco a ta tvoje teda nejak jezdi nebo co? Suprista neco rikal ale nejak jsem ho nepobralFray píše:Ja bohuzel cekam stale na penizeEU_CZE_KILLER píše:Ty jo tak se na tom snad maka ne? tedkonc Honza (suprista) jede za Idaho a budou na Idahovy supre taky makat aby jezdila, uz se tesim az bude zase kolona super na silnici aaaaachTakze se zatim nedela a radeji sem Supru pujcil kamaradovi, kterej zkousi svou supru (jemu se prehriva tak zkousel chladic) Alespon je ted nekde v garazi