má cenu to kupovat, nebo nechat přitvrdit tlumiče a dát tužší pružiny?
Jde o to, že kdykoli přejedu přes nějakou nerovnost, auto se zhoupne a někdy si škrtnu vanou, nebo dokonce převodovkou...
Ale zase nechci, aby mi to skákalo a já vyklepal plomby...
Tlumiče mám nové, ale pružiny asi už něco pamatujou. Plánuju nový pružiny, takže přemýšlím zda investovat do tužšího podvozku - nejde mi o snížení zadku - to zvládne sám už ten motor a řezat pružiny je prasárna
sportovní podvozek na zadek škody 1xx
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sportovní podvozek na zadek škody 1xx
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Nejvíc asi záleží na tom, jak moc máš svoje auto rád a důvěřuješ mu v jeho výdrži. Pak samozřejmě záleží na cenách, pro příklad www.speedpro.cz , tam se dá na Škodovky sehnat soidní materiál...
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Neber to prosím jako urážku tvého vozu, já když jsem měl svou bílou 125 L, neznal jsem lepší auto (kecám, znal, ale nechybělo mi
). To byla tak trochu ekonomická otázka, kdybys uvažoval o výměně...
Dorazy mi k srdci nepřirostly, takže bych dal spíš nové pružiny - samozřejmě ke všem tlumičům.

Dorazy mi k srdci nepřirostly, takže bych dal spíš nové pružiny - samozřejmě ke všem tlumičům.
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
TUNING CLUB VSETÍN
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vpředu jsou pružiny OK. Tlumiče jsem měnil v zimě. Vzadu jsou nové tlumiče, ale vytahané pružiny. Pružiny půjdou vyměnit na každý pád. Jen je otázka, zda za seriové, nebo si mám nechat nakroutit tvrzené a nebo rovnou koupit tuhé společně se sportovním podvozkem.
Ekonomická stránka jde stranou. Ano, nevyplatí se to finančně, oživovat 16 let staré auto. Ale tohle je auto, ke kterému mám vztah…
Kdybych to bral ekonomicky, tak si vezmu u nás v práci operativní leasing a vykašlu se na svoje auto.
Ekonomická stránka jde stranou. Ano, nevyplatí se to finančně, oživovat 16 let staré auto. Ale tohle je auto, ke kterému mám vztah…
Kdybych to bral ekonomicky, tak si vezmu u nás v práci operativní leasing a vykašlu se na svoje auto.
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...