Brzdy

Nápravy, podvozky, snižování, brzdy, řízení - vše kolem náprav a brzd

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Brzdy

Příspěvek od Fáboš »

Ahoj, mám takovej dotaz. Mám civica 6. generaci, 5D. chtěl bych nějakym způsobem zlepšit brzdy. Mám tam klasiku, vepředu kotouče a vzádu bubny. vim, že by bylo nejlepší dát dozadu kotouče,ale začal bych nejdřív vepředu. jaký koutouče, nebo co by jste mi doporučili v nějyký přijatelný cenový relaci. Díky.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Bajza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajza »

No do hond moc nevidím ale připadne mě že nelepší řešení by bylo tam dát brzdy ze sinějšího civica.... co třeba type-R :wink:
Bajza :alkoholic:
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

co od toho ocekavas? vydrz desticek a kotoucu 50 000 km a aby to trochu brzdilo (viz serie) nebo aby to fungovalo jednou za cas na okruhu, nebo aby to opravdu brzdilo kdykoli pote co se zahrejou desky? Mam pocit ze sam nevis co vlastne potrebujes nebo chces :wink: Bez toho tady budou litat ruzne nesmyslne navrhy "napady".
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

JonnY

Příspěvek od JonnY »

suhlasim s KFJ
ak chces pekny kompromis, tak tam skus nahodit brzdy z nejakeho velkeho SUV. tie su dimenzovane na 2x vyssiu hmotnost.......
ale ono, konkretizuj to....

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Re: Brzdy

Příspěvek od dynomax »

Fabos píše:Ahoj, mám takovej dotaz. Mám civica 6. generaci, 5D. chtěl bych nějakym způsobem zlepšit brzdy. Mám tam klasiku, vepředu kotouče a vzádu bubny. vim, že by bylo nejlepší dát dozadu kotouče,ale začal bych nejdřív vepředu. jaký koutouče, nebo co by jste mi doporučili v nějyký přijatelný cenový relaci. Díky.
no ja bych tam hodil zase brzdy origo na hondu, ale ne nejake ty pomalovane s dzapan nazvem, pokud clovek nechce jit do extremu, tak treba ROTORA slotted/s drazkou/ celkem znamy vyrobce, kde cena asi okolo 4000 za predek je myslim prijatelna, samozrejme jsou i dirovane
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

CO od toho očekávám? Chtěl bych zlepšit účinek brzd za normálního chodu. Chtěl bych aby to líp brzdilo za normálního užívání. nehci na auto nandavat tuny spojlerů, s motorem nemá cenu nic dělat, tak jsem si říkal, že bych chtěl aby to líp brzdilo. Snad je z toho srozumitelný co bych chtěl. díky za rady. :D

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

CO od toho očekávám? Chtěl bych zlepšit účinek brzd za normálního chodu. Chtěl bych aby to líp brzdilo za normálního užívání. nehci na auto nandavat tuny spojlerů, s motorem nemá cenu nic dělat, tak jsem si říkal, že bych chtěl aby to líp brzdilo. Snad je z toho srozumitelný co bych chtěl. díky za rady. :D

JonnY

Příspěvek od JonnY »

do brzd sa nerozumiem, ale
ak to ma mat vacsi brzdny moment treba bud zvecsit brzdove kotuce, alebo neco porobit z brzdicmi -> viacpiestikove strmene.
alebo zvysit tlak brzdovej kvapaliny.

ale neviem, mozno kecam

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Tak v tom pripade zkus lepsi desky (u nas dostupne Ferodo DS 2500) a vyres ty bubny vzadu a mas klid... 8)
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

Odpovědět

Zpět na „Podvozek a brzdy“