Koncový díl výfuku Peugeot 406

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Fx

Koncový díl výfuku Peugeot 406

Příspěvek od Fx »

Chci něco asi sportovnějšího než je origo, ale ne zas křiklouna nebo troubítko...

Co doporučujete (pokud možno za rozumné peníze)? Mám 1,8i 16V...

Ritchma
Moderátor

Re: Koncový díl výfuku Peugeot 406

Příspěvek od Ritchma »

Fx píše:Chci něco asi sportovnějšího než je origo, ale ne zas křiklouna nebo troubítko...

Mě teď upad jeden uni a tak sem tam nechal dát Uni Remus s kulatou 90mm koncovkou. Nemam ještě střed a už podle smradu co jde z výfuku je kat asi taky maličko mimo a dá se to v pohodě vydržet. Jestli měníš jenom koncovej díl, tak bych se nějakýho uni nebál. Mě i s montáží u SPEI výfuky vyšel na 4140,- maj i dražší a lepší samozřejmě. Nebo kup něco přímo na tohle auto, ale to zase bude balík..........
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Fx

Re: Koncový díl výfuku Peugeot 406

Příspěvek od Fx »

Ritchma píše:
Fx píše:Chci něco asi sportovnějšího než je origo, ale ne zas křiklouna nebo troubítko...

Mě teď upad jeden uni a tak sem tam nechal dát Uni Remus s kulatou 90mm koncovkou. Nemam ještě střed a už podle smradu co jde z výfuku je kat asi taky maličko mimo a dá se to v pohodě vydržet. Jestli měníš jenom koncovej díl, tak bych se nějakýho uni nebál. Mě i s montáží u SPEI výfuky vyšel na 4140,- maj i dražší a lepší samozřejmě. Nebo kup něco přímo na tohle auto, ale to zase bude balík..........
No já se k tomu rozhoupal právě až po přečtení tvého příspěvku, ovšem mně u SPEI řekli za Uni Remus s koncovkou 90mm přes 5k bez montáže, což jsem nebyl ochotný akceptovat... Který typ máš ty? Máš už nějaké video, jak to zní?

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

nemam rad R.. , ale je to kazdeho vec kladivo
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA

Fx

Příspěvek od Fx »

Dynomax: A co bys doporucil ty?

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já bych taky výfuk hodně rozmýšlel, kdybych ho býval nepotřeboval okamžitě do druhýho dne mít na autě. Mam tam uni remus a stál i s prací 4140kč, takže nevim co to bylo co ti nabízeli. Video bude nejspíš zítra. Ale zase se změnil zvuk když se dalo sání, takže to jakej to bude mít zvuk neni jen výfukem.......
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Jinak koukni k dynomaxovi. V podpisu má svoje stránky kde nabízí hodně zajímavý výfuky za slušný ceny. Já sem chtěl vybrat něco od něj, ale nakonec jak říkám - starej výfuk upad a musel sem sehnat něco okamžitě do druhýho dne, protože mě čekala neodkladná cesta 150km a bez výfuku je to o zdraví..........
Function > Form

Fx

Příspěvek od Fx »

Ritchma píše:Jinak koukni k dynomaxovi. V podpisu má svoje stránky kde nabízí hodně zajímavý výfuky za slušný ceny. Já sem chtěl vybrat něco od něj, ale nakonec jak říkám - starej výfuk upad a musel sem sehnat něco okamžitě do druhýho dne, protože mě čekala neodkladná cesta 150km a bez výfuku je to o zdraví..........
No ja prave zitra jedu do Ostravy a jsem tam az do stredy, tak prave premejslim, ze bych koupil neco u nej, ale napred by mi musel neco doporucit, jelikoz ja nechci zadny troubitko... O neco hezci zvuk by bodl, ale nechci nic, co by me nutilo davat si na dlouhych cestach v rychlostech pod 150 davat si spunty do usi :) Na to mi bude bohate stacit M3, jestli na ni nekdy nasetrim :lol: :lol:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Fx píše:
Ritchma píše:Jinak koukni k dynomaxovi. V podpisu má svoje stránky kde nabízí hodně zajímavý výfuky za slušný ceny. Já sem chtěl vybrat něco od něj, ale nakonec jak říkám - starej výfuk upad a musel sem sehnat něco okamžitě do druhýho dne, protože mě čekala neodkladná cesta 150km a bez výfuku je to o zdraví..........
No ja prave zitra jedu do Ostravy a jsem tam az do stredy, tak prave premejslim, ze bych koupil neco u nej, ale napred by mi musel neco doporucit, jelikoz ja nechci zadny troubitko... O neco hezci zvuk by bodl, ale nechci nic, co by me nutilo davat si na dlouhych cestach v rychlostech pod 150 davat si spunty do usi :) Na to mi bude bohate stacit M3, jestli na ni nekdy nasetrim :lol: :lol:
Jestli máš kat, střed a všechno ostatní z výfuku sériovýho a dáš tam klidně i jenom koncovej průchozí tak o nutnosti špuntů na dlouhý cesty ani nepřemýšlej. Mam saxíka 120ps 1,6 16v bez středu, zadní průchozí a kat asi mrtvej a ani tak mi delší cesty nevadí, ale neni to už moc příjemný, to je fakt
Function > Form

Fx

Příspěvek od Fx »

Mam komplet vse seriove...

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

Fx píše:Dynomax: A co bys doporucil ty?
poslal jsem ti SZ, jinak muzes dorazit, vse je skladem a klidne ti muzeme udelat hned i montaz
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA

Fx

Příspěvek od Fx »

Zatim zadna SZ nedorazila :) ale tesim se :)

EDIT: Tak SZ uz jsem cetl, mas jeste odpoved, dik za info :)

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

napiš kolegáčkovi, určitě ti poradí a pomůže vybrat nějakej univerzál a za dost slušný peníze :o)
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Fx

Příspěvek od Fx »

Tak jsem to nakonec nejak nestihl, ale nejel jsem tam naposled, takze nekdy se urcite stavim :)

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“