.: BLAUPUNKT DALLAS NA MD :.

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Odpovědět
.:]{UBIS:.
Kontaktovat uživatele:

.: BLAUPUNKT DALLAS NA MD :.

Příspěvek od .:]{UBIS:. »

Dneska ráno sem našel svojí mazdu komplet promočenou. Rosekaný okno spolujezdce a rádio v prdeli. Nejakej kokot ho ukrad v Č.Budějovicích. Je to rádio na minidisky BLAUPUNKT DALLAS foto dole, je jich málo a hlavně ten pablb nevzal kartu co byla v opěrce takže to rádio nemá moc cenu.

Pokud někdo víte kde se tyhle rádia odkodovavaji nebo kam by mohl s tim zajít dejte mi vědět.. rád bych aby se těk čorkařů taky pár chytlo.. a pak bych ho taky rád přetáh frncouzákem přes zuby.. na mojí mazdu jsou docela drahý díly takže za okýnko vysolim slušnej balík. Nebudu moct na dovču na kterou sem si našetřil a budu opravovat.. no paráda..

Kdyby ste někde někdo viděl inzerát na tohohle blaupunkta dejte mi prosím vědět.. kubice@seznam.cz

Obrázek
Obrázek[/img]
www.cardomain.com/id/kubis

EX: MAZDA MX-3
EX: BMW E36 318is coupe
HONDA CIVIC 02 coupe
RENAULT R19 cabrio Karmann

WWW.BRYXLE.CZ
.:]{:.

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

hm to mi je lito :( to sou fakt curaci omg :( kdyz ti neukradnou cely auto tak ti rozbijou sklo ukradou co se da vevnitr a jeste ti do nej naprsi omg :x :x :x :mad: :mad: :mad: :alien: :alien: :evil: :evil:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

to jo.. zabít málo.. taky by mi pomohlo kdyby ste mi někdo řek kde vykoupí tohle rádio i bez karty.. nebo kde vykupujou karty.. Kubis

rocco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rocco »

Já bych řek že ten kdo ti ukrad rádio, neměl ani ponětí že tam má být náká karta. I to že rozbily okno svědší otom že to byl nákej amatér. V Č.B. je spousta zastaváren a bazarů kde to vemou za pár stovek, ale zkusil bych ty kolem palačáku a pod.. Tam jak jistě víš je největší sebranka a rádia a podobně tam mizí jako nic. :afro:

.:]{UBIS:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:]{UBIS:. »

jo palačák je jasnej.. koukam že se vyznáš... si z C.B?
www.cardomain.com/id/kubis

EX: MAZDA MX-3
EX: BMW E36 318is coupe
HONDA CIVIC 02 coupe
RENAULT R19 cabrio Karmann

WWW.BRYXLE.CZ
.:]{:.

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“