Koupe Hondy ze zahranici
Moderátor: Zemi
Koupe Hondy ze zahranici
Zdarec, chci si koupit nejakou Hondu z Nemecka, libila by se mi preludka 4G nebo civic, ale to je moc stary na to to tady prihlasit co?? A vrak s papirama nesezenu, neda se to nejak obejit a presto tady automobil nejak prihlasit?? Za vsechny odpovedi diky. Honza
Re: Koupe Hondy ze zahranici
Kolik do toho chceš dát?annonym píše:Zdarec, chci si koupit nejakou Hondu z Nemecka, libila by se mi preludka 4G nebo civic, ale to je moc stary na to to tady prihlasit co?? A vrak s papirama nesezenu, neda se to nejak obejit a presto tady automobil nejak prihlasit?? Za vsechny odpovedi diky. Honza
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Starsi auto jak 8let (tusim) na papiry nedas... Hotovo. Jo a kdyz chces naky auto z Nemec tak nevidim duvod proc si tam nejet sam a pak si ho nechat privezt... Prohlidnes si ho, nastartujes a mozna i projedes...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Chapu, ale to mi nepomuze, ono je problem papiry na 96 sehnat, problem je sehnat je vubec.
to proste nelze, sem nastvanej ze mi utekla preludka co byla v annonci za 40tis, byla pryc hned!! Hold budu shanet nejak dal. navadila by mi obouchana ani nijak poskozena, pokud by to nebylo na kasly nebo total na motor.

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na tyhle debilky pozor...AccentH.dave píše:Chapu, ale to mi nepomuze, ono je problem papiry na 96 sehnat, problem je sehnat je vubec.to proste nelze, sem nastvanej ze mi utekla preludka co byla v annonci za 40tis, byla pryc hned!! Hold budu shanet nejak dal. navadila by mi obouchana ani nijak poskozena, pokud by to nebylo na kasly nebo total na motor.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Já ne, ale kámoš vozí hondy z Německa. Teď má na prodej 2 Civici jedno je 1.5 za cca 160tis :o( (má to jen 24 tis. najeto) a jedno je vtec za cca 190 tis. oba r.v.98.Anonymous píše:Zalezi na stavu v jakym to auto bude, je to sazka do loterie kupovat auto z nemecka, muze bejt v haji motor, muze to bejt po bouracce, nebo treba jenom uhoneny auto, takze zalezi na stavu.
Mas nejaky zkusenosti z dovozem??
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
160tis je na me moc, ted mam 45tis, otec mi dluzi 20tis + kdyz prodam neco z muziky, mohl bych mit tech 80-85tis, accenta muzu prodat az za rok, takze sem uvazoval o prelude za tech 2000-2500E z De, a behem roku to dat do kupy, a zprovoznit ji. Skoda ze to nejde prihlasit na cesky.
Na co nam je evropska unie, na ho..o
Zemi: v annonci byla asi 2mesice, napred za ni chtel 60tis, pak 50tis a kdyz 40tis, tak uz sem se chystal tam jet, ale byla hned pryc, prej byla odrena ale ne bourana, muselo by se to videt, ale asi bych ji vzal, byla to dobra cena.
Na co nam je evropska unie, na ho..o
Zemi: v annonci byla asi 2mesice, napred za ni chtel 60tis, pak 50tis a kdyz 40tis, tak uz sem se chystal tam jet, ale byla hned pryc, prej byla odrena ale ne bourana, muselo by se to videt, ale asi bych ji vzal, byla to dobra cena.