Dostal se mi do ruky Karbec JIKOV DDS (asi) R
Všichni říkají,že se do škodovek nemotoval,já si to taky myslím,oproti normálnímu škodováckému (105-120) je o hodne větší a má obě komory širší! Zítra ho zkusím dát do auta,tak uvidíme...Nevíte,někdo co je to za karbec,do čeho se montoval?
sks najít nějakou další specifikaci ( ser čislo a podobne ) nebo alespon změr prumer difuzoru skusím ti to zjistit..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
No jestli TATRA,tak to se asi teďka po*erete smíchy.Já to vytáhl z UNA 1.2 kde to normálně fungovalo,ale nepovím vám jak to jelo,protože to fakt nevím.
Jikov DDSR se montoval do Škoda 110R coupé v letech 1970-76, poté byl nahrazen Jikov EDSR z najíždějící výroby Škoda 105/120. DDSR jsou známé větší rozežraností a odléváním v táhlých zatáčkách, ale také mnohem lepší charakteristikou, pokud se upraví. Pokud ho máš, buď dobrý, teda šťastný
Do T613 se montoval Jikov SEDR s difuzory 26/26 - taky slušný upgrade pro Škodovku
hmm ale tohle vypadá spíše na klasický DDS nikoliv DDSR....
nebo se pletu?
jiank tyto DDS se u mne váli hned dve, jeden jsem vytáhnul ze š120, která pochybuji že měla nějaké upravy a pokud ano tak asi nai minulý majitel nevěděl z čeho to vzal - což je obvyklé - hlavně že to jede..
jinak škodovky nedělaám tak nevým ale třeba byl ve 120 standartně..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
Jenom doplním, Š1000MB-Š110: Jikov BS/BST, Š1000-1100MBX: Jikov BS+Jikov BST, Š110R: 1970-76 Jikov DDSR, 1977-80 Jikov ESDR, Škoda 105-120: 1976-1984 Jikov EDSR. Všechny ostatní až do Favorita Jikov SEDR. Favorit: Pierburg nebo Jikov LEKR.